2777
2789

واقعا بعضیا شعور و درک اینو ندارن که طرف حامله س آقا این حرف و نزنم خدا نکرده ناراحت نشه،من قبل بارداری اگر چیزی میشنیدم ،این گوش در اون یکی دروازه بود ،اصلا برام مهم نبود یا اگرم بود همون چند دقیقه ولی الان آنقدر دلم میگیره تا گربه نکنم سبک نمیشم و اینم به خاطر هورمون هاست ،تراپی که میرم خیلی کمک می‌کنه بهم ،همش میگه آرامش داشته باش ،و صبوری کن و هیچی نگو و فراموش کن ولی برخوردت رو تغییر بده ،ولی وقتی انجام میدم میبینم که اون طرف وقیح از از این حرفاس که بخواد بفهمه .مادرشوهرم هم هست نمیتونم از زندگی م بیرون کنم واقعا بهم سخت میگذره ولی باید به خاطر شوهرم تحملش کنم .تو بارداری که دارم میگذرونم کم بهم استرس نداد مادرشوهرم یکبار به خاطر جاریم و برادر شوهرم اذیتم کرد الآنم که ...من آدمی نیستم که از کسی توقع کنم همیشه خودم همه کارامو کردم ،مادرشوهرم از الان برای من رفته تو قیافه که یه وقت نخواد بعد زایمان بیاد کمک درکنار مادرم پیشم باشه ،به مادرخودم هم گفتم که نیاز نیست بیاد دائم بمونه که خسته نشه خدا نکرده و پرستار میگیرم تا چند روز بعدش ک سرپا شدم خودم کارمو میکنم ،اما مادر شوهرم چنان رفته تو قیافه که انگار اون میخواد بیاد کمک نه مامان خودم ،یکی نیست بگه شما جیب مارو نزن کمک نمی‌خوایم ،فقط لب و دهنه چنان جلو شوهرم میگه که من اگر فرصت میکردم میومدما و فلان میکردما بیسان میکردما 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کم‌محلی کردن بلدی ؟؟ کم محلی ها نه قیافه گزفتن  یه جوری رفتار کن که انگار از خداته نیاد  ...

کلا نمیاد ،شایدماهی یکبار از راه دور حرص میده ادمو،چند شب پیش زنگ زد نزدیک دوازده شب جواب ندادم شوهرم هم نبود ،و دیگه هم زنگ نزدم ،الان زنگ زده میگه دیدم کسی زنگ نمیزنه گفتم خودم بزنم فککککر کن .منم گفتم نبودم بیرونم کار دارم بیمار ک نیستم 

سلام عزیزم.ایشالاکه دحالت خوب باشه.من یه سوالی داشتم ممنون میشم اگه ببینین جواب بدین .من اندومتریوزهستم ۳۷سالمه بچه ای ندارم میخام برم ای وی اف بنظرتون باراول جواب میده.؟مراحل ای وی اف سخته؟بعدشمابچه اولتونوای وی اف کردین؟؟ببخشیدسوالم زیادشد

سلام عزیزم.ایشالاکه دحالت خوب باشه.من یه سوالی داشتم ممنون میشم اگه ببینین جواب بدین .من اندومتریوزه ...

سلام ،بله ای وی اف کردم ،دفعه اول جواب میده فقط باید بدنت آماده باشه و استرس نگیری،ن والله سخت نیست ولی دوندگی داره