الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
یکی از دلایل شیوع زیادش توی این دوران، مصرف زیاد شیرینی های صنعتیه... مثل کیک و بیسکویت و شیرین کننده های غیر طبیعی.... اینو دکتر به جاریم گفته بود که پسرش مبتلا شده بود... طب سنتی سریع درمانش میکنه.پسر منم پارسال دکتر طب سنتی دید گفت داره....میگفت نود درصد بچههای الان درگیرن.برا همین فعالیتشون بیش از حده و اشتهاشونم زیاده ولی بازم لاغر و ضعیفن و پای چشماشون گوده.. یه کپسول دست ساز داده بودن بهم. گفته بود بعد سه هفته که تموم شد نصف شیشه کوچیک روغن کرچک سر بکشه بچت... حالا پسر من روغن کرچک نخورد ولی همون کپسولا رو که خورد خیلی فرق کرد.. چند نفر بهم گفتن پسرت داره تپل میشه. با اینکه خوراکش فرق نکرده بود.
چه تاکتیک هوشمندانه ای... واو🤭🇵🇸مهم اینه خدا با ماست💪💪💪من مامان شاد و پرانرژی چهار تا دسته گلم(بگو ماشاالله).... اگه سؤالی در زمینه بارداری، همسرداری و بچه داری داشتین خوشحال میشم کمکتون کنم.....