2777
2789

یکی از دوستان و اشنایانم سنشون داره میره بالا و خیلیم دوس داره ازدواج کنه 

چند تا مورد هم پیش اومده نشده 

ثنتی چند مورد اومدن  یا تو جلسات اولیه رد شده یا حتی این مورد اخرش چند جلسه بیرون همو دیدن بعد مادر پسره رفت و دیگه ازش خبری نشد مجدد تماس گرفتن برای دیدار این دفعه اومدن خونه ولی بازم جلسهه خوب پیش نرفته  بازم مادر پسده رفته چند روزه ازش خبری نشده 

کسی مراکزی که برای این منظور باشه و ازدواج دائم باشه میشناسه یا معرفی که تو تهران باشن ؟

اگه کسی نذر یا ذکری گفته  و نتیجه گرفته لطف میکنه بگه 

ما موندیم چرا انقد تو ازدواجش گیر و گور پیش میاد 

دختر قد بلند پوست روشن اندام عالی تحصیلات تو بهترین دانشگاه برتر تهران  خانواده خوب و با ابرو 

فقط فیسش معمولیه زشت نیستا کاملا معمولی 

در کل خوبه از هر لحاظ ولی انگار هر کی پیش میاد حتی پسره ام میپسنده بازم یا مادر پسر نه میاره یا جریان پیش نمیره .

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یاسین واگه دوس داشته باشه میخونم براش بخدامعجزه میکنه

به چه صورت بگم بخونه؟بصورت چله یا مثلا بعد نماز ؟

چند بار؟

من خودمم مدام براش ذکر یا قاضی الحاجات و صلوات میفرستم 

دلم کباب میشه با حسرت نگاه بچم میکنه 

خدا هیچیو به دل هیچ کسی نذاره 

مخصوصا دخترا که متاسفانه نمیتونن انتخاب کنن و برن خواستگاری 

ببین دختر مجرد نباید توی عقد و تشییع جنازه شرکت کنه چون اینجا احتمال طلسم زیاده و ممکنه روی دختر مجر ...

اخه عمش فوت شده بوده سا پدر بزرگش فوت شده بوده رفته سر خاک اینا نزدیکانش بودن باید میرفته 

حالا چیکار کنه ؟

ببین دختر مجرد نباید توی عقد و تشییع جنازه شرکت کنه چون اینجا احتمال طلسم زیاده و ممکنه روی دختر مجر ...

یه اشتباه دیگه ای هم که انجام داد ۲ سال با یه اقایی دوست بودن حقیقتش من نمیدونم چی بینشون گذشته ولی اخرش بهش گفته بود من اهل ازدواج نیستم 

من خودمم چند بار بهش گفتم تو چند ماه اول حرف بکش به ازدواج ولی میگه خدا ازم رو برگردونده نشستم سنتی بیاد نیومد یا اومدن و قسمتم نمیشه رفتم به  سمت دوستی بازم نشد خدا منو نمیبینه و از این حرفا ....

توروخدا دست ازسر ازدواج بردارید خوش باشید مسافرت برید تفریح کنید عشق و حال کنید ماک ازدواج کردیم چ گلی ب سرمون زدیم زوزی ک اومدن خواستگاری فک نمیکردن جواب مثبت بدم چون سر بودم همیشه خودش و ترو طایفه اش میدونستن من سرترم 

اما آشغال هیز هول از روز اول اهل خیانت بود روزی هزاربارآرزوی مرگشومیکنم

اخه عمش فوت شده بوده سا پدر بزرگش فوت شده بوده رفته سر خاک اینا نزدیکانش بودن باید میرفته  حال ...

اگه بتونه دعا نویس کاربلد پیدا کنه می‌تونه چله برونش کنه. البته اکثر دعا نویسا فقط دکونن. 

اخه عمش فوت شده بوده سا پدر بزرگش فوت شده بوده رفته سر خاک اینا نزدیکانش بودن باید میرفته  حال ...

ن بابا این حرفا چیه همش خرافاته ،من قبل ازدواجم مراسم خیلیا رفته بودم اما ازدواجم کردم ، ببین قسمتش چی باشه 

🎈م‍‌ن خ‍‌د‍‌م م‍‌ث ر‍وان‍‌ش‍‌ن‍‌اس‍‌ا ص‍‌ح‍‌ب‍‌ت م‍‌ک‍‌ن‍‌م م‍‌ث #ر‍وان‍‌ی‍‌ا ع‍‌م‍‌ل ..!.😅🥀️🎈🚶🏼‍♀️