یک فکر بکارید، یک عمل درو میکنید. یک عمل بکارید، یک عادت درو میکنید؛ یک عادت بکارید، یک شخصیت برداشت میکنید ؛ یک شخصیت بکارید، یک سرنوشت درو میکنید.
آره ما خریدیم خوب بود فقط یه بار بعد یه ماه زنگ زدیم بهشون که چرا نیاوردین گفتن اشتباهی شده و اینجور ...
جنسشون نرم و راحته؟
یک فکر بکارید، یک عمل درو میکنید. یک عمل بکارید، یک عادت درو میکنید؛ یک عادت بکارید، یک شخصیت برداشت میکنید ؛ یک شخصیت بکارید، یک سرنوشت درو میکنید.
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
من خرید کردم چند سال پیش.اولا هر متراژی ک بخای رو بهت نمیدن...مثلا یک و نیم متر نمیدن باید یک بگیری،یا دو...بعدم یک عاااااالمه طول کشید تا بیارن....ملافه هام با یکی دوبار شستشو رنگ و روش رفت.کلا خیلی راضی نبودم
آره ما خریدیم خوب بود فقط یه بار بعد یه ماه زنگ زدیم بهشون که چرا نیاوردین گفتن اشتباهی شده و اینجور ...
آخه من شعبه شون حضوری رفتم فروشندگان گفت هیچ ارزونی الکی نیست شوهرم از همون جا برگشت ولی خواهرم خرید زیاد کرده و راضی بود ولی لحاف نخریده تا حالا
من خرید کردم چند سال پیش.اولا هر متراژی ک بخای رو بهت نمیدن...مثلا یک و نیم متر نمیدن باید یک بگیری، ...
پس حرف فروشندش درسته😀
والا قدیم کیفیتش عالی بود اما الان کیفیت به کنار ،طرحها مسخره،بدون تنوع....ادم پشیمون میشه.اگه تهرانی برو مولوی،طبقه پایینه ی پاساژ همه نوع پارچه ای هست
والا قدیم کیفیتش عالی بود اما الان کیفیت به کنار ،طرحها مسخره،بدون تنوع....ادم پشیمون میشه.اگه ...
تشکر🙏نه تهران نیستم
من چندروزه از سایت لحاف خریدم. هنوز بدستم نرسیده ببینم چطوریه
مبارکت باشه. خبرشو بهم بده پس