2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از مامانم متنفرم😐

همیشه اذیتم میکنه حرف میزنه نفرین میکنه   حس میکنه من کلفتشونم و باید همه کاراشونو بکنم هرکاری میخام بکنم میگن دخترو چ ب این کارا فقط باید تو خونه باشی😐 خسته ام دلم میخاد بمیرم از دستشون بابامم بدتره افسردگی و اختلال اضطراب و معدا عصبی و هزارتا کوفتو زهرمار گرفتم چیکارکنم😐

از مامانم متنفرم😐 همیشه اذیتم میکنه حرف میزنه نفرین میکنه   حس میکنه من کلفتشونم و بای ...

ببین نمی‌خوام کلیشه ای حرف بزنم ولی خب باید مستقل شی چ کم کم ازشون فاصله بگیری

یا نمیتونی ببریشون پیش روانشناس؟

I support women's wrong/I'm a mf starboy
ببین نمی‌خوام کلیشه ای حرف بزنم ولی خب باید مستقل شی چ کم کم ازشون فاصله بگیری یا نمیتونی ببریشون پ ...

میگن هرکی روانشناس خودشه

یا میگن روانشناسا روانین

انقد محدودم حتی نمیتونم مستقل شم

تا الان از ازدواج فرار کردم که مستقل شم ولی هی پسرفت کردم جا پیشرفت

دیگ قید آرزهامو زدم ازدواج کنم

میگن هرکی روانشناس خودشه یا میگن روانشناسا روانین انقد محدودم حتی نمیتونم مستقل شم تا الان از ازد ...

عزیزم واقعا شرایط سختیه نمیدونم چی بگم

نمیتونی خودت مشاوری پیدا کنی باهاش مشورت کنی؟

I support women's wrong/I'm a mf starboy