2777
2789
عنوان

اعتماد بنفس نداشتن در رانندگی

189 بازدید | 9 پست

سلام من از ۱۸ سالگی گواهینامه گرفتم الان ۱۲ سال گواهینامه دارم ولی اصلا نمیتونم تنها رانندگی کنم هم اعتماد بنفس ندارم هم استرس گم کردن مسیر،من کلا مسیریابیم افتضاح هست علاوه بر اون چون تو کودکی شیطون بودم و چند بار گم شدم خیلی روی من تاثیر گذاشته

میدونم رانندگی فقط تکرار و تمرین هست شاید باورتون نشه ولی این مسئله بزرگتررررین نقطه ضعف من شده و خیلییی ناراحتم حس میکنم هیچ وقت راننده نمیشم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نباس بترسی  تا وقتی تنها نشینی فایده نداره  گلم عزیزم

دقیقاااا حتی پارسال رفتم ماشین خریدم کنار شوهرم میرفتم بعد دیگه ولش کردم دیدم ماشینم خاک میخوره فروختم

دقیقاااا حتی پارسال رفتم ماشین خریدم کنار شوهرم میرفتم بعد دیگه ولش کردم دیدم ماشینم خاک میخوره فروخ ...

اشتباه کردی 

دوباره بخر و تنها بشین نترس از تصادف کردن هیچ اتفاقی نمیفته 

من خودم صد بار

کوبوندم اینور اونور تا 

یاد گرفتم

#اهدای عضو_اهدای زندگی من حامی اهدای عضوم    
برو توی دل ترست  بعدش میبینی هیچی نبود قورباغه‌تو قورت بده

حالا شانس ماشین شوهرم شاسی بلنده البته دنده اتومات هست خیلی خوبه ولی یه ترس بهم اضافه شد گیر کنم جایی یا تصادف کنم

اشتباه کردی  دوباره بخر و تنها بشین نترس از تصادف کردن هیچ اتفاقی نمیفته  من خودم صد بار ...

ماشین فروختم پول گذاشتم ملک کوچیک خریدم

باورت میشه من دکترا دارم ولی راننده زن اسنپ میبینم حسودیم میشه شده نقطه ضعفم

ماشین فروختم پول گذاشتم ملک کوچیک خریدم باورت میشه من دکترا دارم ولی راننده زن اسنپ میبینم حسودیم م ...

اگه میتونی باز بخر و سوار بشو

حیفه 

اره میفهمم 

من خودم ۱۸ سالگی یاد گرفتم که کسی نبود کنارم بشینه 

برای همین دیگه ابنقدر کوبوندم ااینور و اونور تا حسابی یاد 

گرفتم😂😂😂😂😂😂

اگه میتونی باز بخر و سوار بشو حیفه  اره میفهمم  من خودم ۱۸ سالگی یاد گرفتم که کسی نبود ...

شوهرم میگه بیا برات پراید بخرم ولی اصلا روم نمیشه دوباره ماشین بخرم و راننده نشم مایه خجالت

شوهرم میگه بیا برات پراید بخرم ولی اصلا روم نمیشه دوباره ماشین بخرم و راننده نشم مایه خجالت

نه بابا 

این دیگه بستگی به اعتماد بنفس و اراده خودت اره 

ترس ها رو باید کناد گذاشت