یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
میگن ادما وقتی هنو دنیا نیومدن خدا زندگیشو بهش نشون میده و میگه میخای به دنیا بری یا نه و ما به خاطر چیزای قشنگی ک دیدیم میایم ب دنیا
پس قشنگیا هنوز مونده شاید
دقت کردین جملات وارونه چگونه است ؟ (گنج)(جنگ)می شود .(درمان)(نامرد)و(قهقهه)(هق هق )!!!ولی (دزد)همان( دزد)است و (گرگ) همان (گرگ)است و (درد)همان (درد) است...آری نمیدانم چرا (من)(نم)زده است و(یار)(رای)عوض کرده است و (راه )گویی(هار)شده و(روز)به(زور)میگذرد.(اشنا)را جز در (انشا)نمی بینیم و چه (سرد)است این (درس)زندگی.اینجاست که (مرگ )برایم (گرم )میشود چرا که (درد)همان (درد)است"!
مرسی❤ یه ۲۳ ساله بیکار بی پول بی مهارت بدرد نخور که فضای خونه رو اشغال کرده🙃
الهی عزیزم آدم تو ۲۳ سالگی که نباید کلی مهارت داشته باشه هنوز اول زندگیت شاید الان فک کنی خیلی بزرگی چندسال دیگ بگذری میفهمی نباید انتظارا زیاد از خودت تو این سن میداشتی از الان برنامه بریز و شغل انتخاب کن من ۲۳ سالم بود تازه رفتم دانشگاه و تااون سن منم بیکاربودم درسم زیادنمیخوندم پولیم نداشتم اونموقع😁😁الانم ماه دیگ ۳۱ سالم میشه و زبان خوندم مهاجرت میخوام کنم آلمان و هیچوقت دیر نیس برنامه بریز یا برو دانشگاه و یا دلت مهاجرت میخواد زبان یادبگیر و برو سر یه کار پول جمع کن عزیزم انشاالله به همه آرزوهات برسی🥳🥳😍😍