2777
2789
عنوان

چرا ما زنها بهم رحم نمیکنیم؟؟؟

139 بازدید | 12 پست

39هفته و 4 روزمه 

پدرم داره در میاد معده درد وحشتناک 

سنگین شدم با وجود دو تا بچه کوچک یعنی هر لحظه اش واسم عذابم...

بعد مادر شوهر و خواهر شوهر بلند شدن از شهرستان اومدن بمونن خونم تا فردا....

اینا خودشون حامله نبودن که بفهمم روزای آخر چی میگذره به زن حامله؟

مادرشون که پسره کار نمیکنه خواهرم نهایتا یه ظرف بسوزه دیسک کمر داره کار دیگه انجام نمیده..

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شما هم بشین به شوهرت بگو غذا سفارش بده. میوه ایناهم بزار رو میز بخورن تمام

برای آنهایی که تو را نفرین می‌کنند خیر و برکت بخواه و به کسی که از تو نفرت دارد محبّت کن و برای کسی که موجب رنج توست دعا کن، از این راه به آسایش و آرامش درونی خواهید رسید. خدایا شکرت
شما هم بشین به شوهرت بگو غذا سفارش بده. میوه ایناهم بزار رو میز بخورن تمام

امشب غذا قرار از بیرون بگیره ولی دیگه فردا ناهار نمیشه که هزینه اش سنگین میشه شش نفرن

ولی همون ظرف گذاشتن و جمع کردن فردا ناهار و صبحونه 

و رختخواب انداختن و  بعدم که یه تمیزکاری حسابی میخواد خونه

شما نباید خودتو اذیت کنی الان چه مهمون داشته باشی چه خودتون باشین. خودت باید به فکر خودت باشی و به خ ...

اخه چطوری میشه مهمون بیاد بشینه منم بشینم یا برم استراحت؟

امشب غذا قرار از بیرون بگیره ولی دیگه فردا ناهار نمیشه که هزینه اش سنگین میشه شش نفرن ولی همون ظرف ...

خیلی سخته خواهر. یسری واقعا شعورشون نمیرسه آدم نمیدونه چی بگه

برای آنهایی که تو را نفرین می‌کنند خیر و برکت بخواه و به کسی که از تو نفرت دارد محبّت کن و برای کسی که موجب رنج توست دعا کن، از این راه به آسایش و آرامش درونی خواهید رسید. خدایا شکرت
خیلی سخته خواهر. یسری واقعا شعورشون نمیرسه آدم نمیدونه چی بگه

واقعا دلم میخواد به روشون بیارم که شما لابد حاملگی راحتی داشتید که هفته ی آخر هوس مهمونی کردید....آه اعصابم خورده نمیتونم با روی خوش ازشون استقبال کنم و همین میشه یه جنگ با همسرم اونم تو این شرایط

واقعا دلم میخواد به روشون بیارم که شما لابد حاملگی راحتی داشتید که هفته ی آخر هوس مهمونی کردید....آه ...

ببین اصلا با شوهرت بحث نکن سر این موضوع ولی با روی خوش بیشتر کارهارو بنداز گردنش. شرایطتتو بیشتر به روش بیار تا خودش پاشه

واقعا با وجود مهمون چطوری بشینم؟پس کی کارها رو انجام بده؟

من درکت میکنم .مگه میشه مهمون بشینه صاحب خونه هم بشینه.ولی بهترین راه اینه که بیشتر کارهارو به شوهرت بگی مثل ظرف جمع کردن شستن رختخواب انداختن..به خدا ببینن شوهرت به کاره سریع میرن خونشون