2777
2789

کسی داشته؟؟؟؟؟؟کی استفاده کنم؟؟؟؟قبل حمام یا بعد حمام؟؟؟؟؟دفعه اوله میخرم🥰

من یک دختر به ظاهر مغرورم .........میخاستم اسم کاربریم خانم گل باشه.........اشتباه تایپی شد  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ب پوست من نمیسازه       بعد از حمام وقتی پوستت تمیزه بزن   اون مایع کف جلدش هم میمونه بمال ب گردنت 

برای تکمیل آلبوم کاریم مدل رایگان هم میزنم (میکروبلیدینگ ابرو ) اگر تهران هستی و  تار موی ابرو نازک داری بهم پیام بده  ( سبک ژورنالی  مواد کاملا اورجینال )
ماسک ورقه ای زیاد دوس ندارم چون تاثیر چندانی ندارم ، البته ب نظر من  فرقی ام نداره قبل یا بعد ...

منم نداشتم دوستم گفت خوبه بزن

من یک دختر به ظاهر مغرورم .........میخاستم اسم کاربریم خانم گل باشه.........اشتباه تایپی شد  

قبل خواب... بعد خواب... قبل حموم.. بعد حموم... قبل ارایش.. بعد ارایش و... فرق اصلا نداره فقط صورتتو بشور

بعدم 15مین رو صورتت باشه برش دار

ارزش من رو به جز کسایی که منو دوست دارند کسه دیگه ای درک نمیکنه
ب پوست من نمیسازه       بعد از حمام وقتی پوستت تمیزه بزن   اون مایع کف ...

کدوم مایع؟؟؟؟؟  

قبل خواب... بعد خواب... قبل حموم.. بعد حموم... قبل ارایش.. بعد ارایش و... فرق اصلا نداره فقط صورتتو ...

مرسی دوستم

صورتتو قبلش بشور با شوینده یا هرچیزی

خوبه بد نیس باید استفاده کنی تا ببینی چطوره برا پوستت

عجیب ماییم و ماییم در عجب این زندگی عجیب!🤍                                      خواهانِ برابری، صلح و امینت...                                                                                           •🇮🇷•
کدوم مایع؟؟؟؟؟    

بازش که میکنی ورقه رو بنداز روی صورتت   ته بسته یکم مایع دیگه جمع شده   چون ماسک توی اون مایع غوطه وره   اونو میگم     مگه استفاده نکردی تاحالا 

برای تکمیل آلبوم کاریم مدل رایگان هم میزنم (میکروبلیدینگ ابرو ) اگر تهران هستی و  تار موی ابرو نازک داری بهم پیام بده  ( سبک ژورنالی  مواد کاملا اورجینال )
ب منم نساخت کلی جوش زدم بدرد نخورد همون مشکیه زدم  یدونه میخریدی ببینی ب پوستت میاد یا ن

عه؟؟؟؟؟نمیدونم.....دیگه خریدم.....البته دوتاشو میخام بدم همکارم

بازش که میکنی ورقه رو بنداز روی صورتت   ته بسته یکم مایع دیگه جمع شده   چون ماسک توی اون م ...

نه.....تازه امروز خریدم