2777
2789
والاه به خواهر و مامان خودم گفتم نمیارم. حتی سپردن. که نیاریااااا. ولی خانواده همسری دنبال بهانه ننن ...

آه...کاش میشد برداشته میشد این رسما..فقط پول هدر دادنه

‏چه می‌دونم،،،منم بار اولیه که دارم زندگی می‌کنم :)

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حالا سوغات یه مشکل مهمونی بعدش یه مشکل 

چی بپزم.  کی پذیرایییی کنه.    چی بپوشم.  کیارو دعوت کنمم 

دلم لک زده برای زیارت. نشستم به اینا فکر میکنم ای خدا این رسم رسومات مسخره رو رو نابود کن

آه...کاش میشد برداشته میشد این رسما..فقط پول هدر دادنه

یه زیارت میخواییم بریم کلی خرج و مخارج جانبی از جیب مون میره.  همین ژور بقیه بلند میشن کادو میارن اصلااا شاید راضی نیستن کادو بدن

یه زیارت میخواییم بریم کلی خرج و مخارج جانبی از جیب مون میره.  همین ژور بقیه بلند میشن کادو میا ...

دقیقا...من گفتم به مامانم..کسی نیاد دیدنی..چیزی هم نمیارم...گفتم خداحافظی هم نمیکنم...چون دیگه واقعه ضایع شده این چیزا

دقیقا...من گفتم به مامانم..کسی میاد دیدنی..چیزی هم نمیارم...گفتن خداحافظی هم نمیکنم...چون دیگه واقعه ...

اوه. اربعین جاریم با خواهرش رفت کربلا. حالا شوهرش و بچه هاش نرفته بودن اونجا تو موکب ها مون ه بود داغون شده بود. اومد یه مهمونی داد بیا و ببین. یه مانتو عربی هم پوشیده بود کلا برق میزد 

اوه. اربعین جاریم با خواهرش رفت کربلا. حالا شوهرش و بچه هاش نرفته بودن اونجا تو موکب ها مون ه بود دا ...

ای بابا😅😅

دقیق تاریخش نمیدونم دو سه هفته ای    چند تا تاریخ گفته کاروان هنوز تصمیم نگرفتبم

اهان.

ماهم انشالله خدابخاد ۲۵ مهر