2777
2789
عنوان

مادرشوهرم هی از دختر خواهرش میگه🤮😡

| مشاهده متن کامل بحث + 1007 بازدید | 53 پست
همسرم مهندسه دختر خاله جاریم پزشکه من پرستارم تالا صدبار تو روم مادرشوهرم حسرت خورده گفته پسرم نرف د ...

بخش اول حرفش ک شما رو هم کوبیده😐

گفته اونو ب من نمیدادن یعنی از من سر بوده😐😐

مِهربون نَباشید مِهربونا تِکراری میشَن!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بخش اول حرفش ک شما رو هم کوبیده😐 گفته اونو ب من نمیدادن یعنی از من سر بوده😐😐

خب واقعیتم از همسرم سر تر بود،  اون پزشکه اون مهندسع،  اغلب خانمای پزشک دنبال دندون پزشک یا متخصص اند

میشه برام دعا کنید هرچه زودتر عروسی کنم از اون عروسیایی ک ارزشو داشتم💙🥲
خب واقعیتم از همسرم سر تر بود،  اون پزشکه اون مهندسع،  اغلب خانمای پزشک دنبال دندون پزشک ی ...

خب شما رو پایین تر دیده دیگ اون بخشش بد گفته

مِهربون نَباشید مِهربونا تِکراری میشَن!
خب شما رو پایین تر دیده دیگ اون بخشش بد گفته

ن ما در حد همیم،  هم کفو هم. مگ هرکی با هرکی لزدواج میکنه الزاما ی طرف بالا تر هست یا ی طرف پایین تر 

میشه برام دعا کنید هرچه زودتر عروسی کنم از اون عروسیایی ک ارزشو داشتم💙🥲
گفتم ایشالا که خوشبخت بشه‌‌‌‌.... اینا رو به من نمیگه ک من بسوزم  ... ب شوهرم میگه   ...

چه مادر بی فکری،نمیگه فردا پس‌فردایی اگه نقشه اش جواب داد و پسرش جدا شد،دیگه کسی به مرد مطلقه،به اون صورت بها نمیده هرجا هم بره تفش تو صورت خود همون مادره هرجا بره میگن لابد پسرش مورد دار بود زنش ولش کرده و مطلقه اس..بنظرم اصلاااا اهمیت نده،عوضش بیشتر رابطه ات با شوهرت صمیمی تر کن