2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من

دلم میخواهد شونه های خودمو بگیرم و بگم .... چته ؟؟؟   چی خوشحالت میکنه ؟؟؟   چرا هرکاری میکنم بچشمت نمیاد ؟؟؟؟  چرا از وقتی خیانت دیدی خوشحال نمیشی ؟؟؟○بقول ی عزیزی : روزگاری هم اگر دیوانه ات بودم گذشت○ی دیالوگ تو سریال خاتون بوده ک میگه: زن ها تا لحظه ی آخر میجنگن ولی ...وقتی ی چیزی براشون تموم میشه، تموم میشه دیگه ○جوابم ب خیانت ی چیزه ک مشکل شوهر شماس خانوووم کِرم از درخته ○البته اینم بگم سرتو بالا بگیر و بگو آشغالای گرگارو ،سگاا میخورن○اما واقعا خیلی حرفه ک آدم نمیتونه روح و روانشو دربیاره نشونت بده بگه نگااه باشون چی کردی؟؟○چه تقدیر ، چه قسمت ، نجنگی ، نمیرسی ○میشه باخیلیا بازم ادامه داد ، گفت وشنید وخندید، اما دیگه دوستشون نداشت○زندگیمونو اونی خراب کرد ک مثلا میخاستیم باش زندگی بسازیم○بی حس شدگان را چه غم از خنجر بعدی ؟؟○ دلم میخاد باقی عمرمو بخابم😢💔 واس آرامش منو بچه هام صلوات بفرستید_ _  _اسم کاربریم اصلا با حال دلم  همخونی نداره 
تلاشی هم که هیچی به هیچی بشه رنجه

جمله رو اشتباه معنی میکنن خیلیا
فک میکنن یعنی بشینی غصه بخوری یه روزی تموم میشه بالاخره
این جمله یعنی تلاش کن و سختی های راه و به جون بخر تا به هدفت برسی راحت شی از سختی.

imma take my life back

من

با تمام تلاشی که کردم هیچ وقت عسرم با یسر همراه نشد

هرکاری کنی موفق نمیشی با من دعوا کنی. تا جایی بحث میکنم که بدونم میتونم کمکی کنم. ببینم خودتو به خواب زدی همون لحظه ولت میکنم و تلاش نمیکنم بیدارشی.😊

من 

پدرم سکته کرد ۸ ماه زمینگیر بود به امید بلند شدنش زندگی میکردیم اما فوت کرد و الان جای خالیش داره نابودمون میکنه 

هرکسی بال داشت لزوما فرشته نیست !!!                      شاید نوار بهداشتیه   

من  پدرم سکته کرد ۸ ماه زمینگیر بود به امید بلند شدنش زندگی میکردیم اما فوت کرد و الان جای خال ...

خدارحمتشون کنه گلم غم آخرت باشه. منم همسر سابق ومادرموازدس دادم💔پدرمم ک کلاقیدهممونوزده رفته زن گرفته

Dunyada olumden baskasi yalan
خدارحمتشون کنه گلم غم آخرت باشه. منم همسر سابق ومادرموازدس دادم💔پدرمم ک کلاقیدهممونوزده رفته زن گرف ...

روح همسر و مادر شما هم در ارامش باشه دوستم 

کنار اومدن با سوگ خیلی سخته و خانواده من نتونست این مرحله رو درست رد کنه 

الان ۷ماه گذشته و حال یکی از خواهرام خییییلی بده همش ارزوی مرگ میکنه

هرکسی بال داشت لزوما فرشته نیست !!!                      شاید نوار بهداشتیه