2777
2789
عنوان

فوبیای خواستگار

274 بازدید | 19 پست

دوستان من ی فوبیای فوق العاده شدید دارم اونم خواستگار داشتنه! شاید بنظر خنده دار باشه ولی تا متوجه میشم کسی قصد خواستگاری داره یا مادرشو می‌فرسته محل کارم مثلا، فوق العاده استرس میگیرم و با اینکه نمی‌خوام ازدواج کنم اما خیلی اضطراب میگیرم از شنیدن این خبرا..کسی این شرایط رو داره؟!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من،من منننن😑ازاینکه یکی ازم خوشش بیاد خوشم میاد و اعتماد به نفس میگیرم ولی اینکه بحث خاستگاری میشه دستو پاهام یخ میزنه😑

چِطوری ماهِ قَشَنگَم؟🌜تورومیخواد دلِ تَنگَم💙مَگه مَن دِلَم میاد با دلِ کوچیکِت بِجنگم؟؟🥀بعضی روزا وقتی از خواب بیدار میشم چشمام پر از اشکه ولی دلیلشو نمیدونم.....هیچ وقتم یادم نمیاد چه خوابی دیدم.ولی ساعت ها بعد از اینکه بیدار میشم یه حس عجیبی دارم انگار که یه چیزی رو از دست داده باشم.انگار همیشه چیزی ،کسی یا گم شده ای هست که دنبالشم.....💔لطفا توی صحبت هاتون حد مرز خودتون رو بدونید.اینجا شما فقط یه تیکه از زندگی من رو میخونی نه همشو♡
من،من منننن😑ازاینکه یکی ازم خوشش بیاد خوشم میاد و اعتماد به نفس میگیرم ولی اینکه بحث خاستگاری میشه ...

وای من امروز تو محل کارم ی خانومی ک قبلا از طریق همکارام پیگیری کرده بود دوباره اومده بود زیر زیرکی سوال غیر مرتبط میکرد بعد من نمیدونستم این همون خانوم وقتی بهم گفتن فشارم‌رفت منفی صد😂هرچی ب خودم میگم فوقش میگه منم میگم قصد ازدواج ندارم ولی استرس لعنتی ول کن نیس

وای من امروز تو محل کارم ی خانومی ک قبلا از طریق همکارام پیگیری کرده بود دوباره اومده بود زیر زیرکی ...

درکت میکنممم حالا جواب منفی هم میدی و خانواده هم مخالفن ولی اونا سیریش ازآب درمیان من جونم به لبم میرسه بس که اضطراب میکشم اصلا نمیدونم چمه😑

چِطوری ماهِ قَشَنگَم؟🌜تورومیخواد دلِ تَنگَم💙مَگه مَن دِلَم میاد با دلِ کوچیکِت بِجنگم؟؟🥀بعضی روزا وقتی از خواب بیدار میشم چشمام پر از اشکه ولی دلیلشو نمیدونم.....هیچ وقتم یادم نمیاد چه خوابی دیدم.ولی ساعت ها بعد از اینکه بیدار میشم یه حس عجیبی دارم انگار که یه چیزی رو از دست داده باشم.انگار همیشه چیزی ،کسی یا گم شده ای هست که دنبالشم.....💔لطفا توی صحبت هاتون حد مرز خودتون رو بدونید.اینجا شما فقط یه تیکه از زندگی من رو میخونی نه همشو♡
درکت میکنممم حالا جواب منفی هم میدی و خانواده هم مخالفن ولی اونا سیریش ازآب درمیان من جونم به لبم می ...

دقیقا دقیقا دقیقا این خود منم🥲خوشحالم ک پیدات کردم فک‌میکردم فقط من اینجوریم..هرچقدرم ب دوستم میگم میگه نهههه چیزی نیس ک فوقش میگی نههه

دقیقا دقیقا دقیقا این خود منم🥲خوشحالم ک پیدات کردم فک‌میکردم فقط من اینجوریم..هرچقدرم ب دوستم میگم ...

نه تنها نیستی🤧یچیزی بگم؟من گریه ام هم میگیره با خودم میگم خدایا من چرا یهو انقدر بزرگ شدم که ازدواج کردن رو مناسبم دیدن😂

شما چندسالته تک فرزندی؟

نه تنها نیستی🤧یچیزی بگم؟من گریه ام هم میگیره با خودم میگم خدایا من چرا یهو انقدر بزرگ شدم که ازدواج ...

من انقد استرس میگیرم ک حس میکنم تو قطب گذاشتممم🥹۲۴ تو چییی

اضطراب نگیرید واسه دخترا اینجوریه بعد ازدواج میبینید الکی همه چی رو واسه خودتون بزرگ کرده بودین پس ا ...

منم خیلی دوست دارم اظطراب نگیرم چجوریشو نمی‌دونم🥲

من انقد استرس میگیرم ک حس میکنم تو قطب گذاشتممم🥹۲۴ تو چییی

اره منم سردم میشه🤧من ۲۰ سالمه و تک فرزندم دوستام میگن بس که لوس شدی اینطوری میکنی ولی انصافا من از جدا شدن از خانوادم نمیترسم اتفاقا از مستقل شدن خوشم میاد ولی نمیدونم چرا اسم خاستگار میاد دیگه حالم دست خودم نیست😂

اره منم سردم میشه🤧من ۲۰ سالمه و تک فرزندم دوستام میگن بس که لوس شدی اینطوری میکنی ولی انصافا من از ...

نه من تک فرزندم نیستم ولی کلا ب ازدواج‌فکر‌ نمیکنم فعلا از شانس منم روزی دوتا خواستگار سیریش میچسبه‌بهم حالا اگه میخواستم ی‌ دونه ام نبود مطمئنم🥲😂

نه من تک فرزندم نیستم ولی کلا ب ازدواج‌فکر‌ نمیکنم فعلا از شانس منم روزی دوتا خواستگار سیریش میچسبه‌ ...

متاسفانه اصلا نمیتونم دلداریت بدم چون خودم بدترم😂فقط اگه شرایطشون خوبه بنده خداهارو اذیت نکن😂

متاسفانه اصلا نمیتونم دلداریت بدم چون خودم بدترم😂فقط اگه شرایطشون خوبه بنده خداهارو اذیت نکن😂

🥹😂همین ک فهمیدم تو دنیا تنها نیستم دلداری بود...شرایط خوبی که دارن ولی دل خودمم باهاشون نیس جای دیگس