2777
2789
عنوان

چی کار کنم طلا نفروشه

121 بازدید | 7 پست

من خیلی ساده بودم طلاهایی که مال عقدم بود و طلاهای کادویی و همه را دادم شوهرم فروخت تا سر یه فرصتی دوباره واسم بخره ولی هیچ وقت نخرید 

چند روز پیش چند تا تیکه طلا خرید اونم نه ولسه خوشحال کردن من اصلا واسه من نخرید میخاد دوباره بفروشه ماشینش را عوض کنه منم مدام تو گوشش میخونم نمیخاد ماشین خوبه یعنی با ماشین فقط تا درمغازه میره و برمیگرده نه مسافرتی نه جایی  حالا  شما به من بگین چی کار کنم دوست ندارم طلاها را بفروشه دوست دارم داشته باشمشون

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب متاسفانه اینا واسه شما نیست ولی میتونی بگی اینارو بده جای طلاهایی که فروختی

پسرم دوستت دارم من تو را رها میکنم تا تجربه کنی بیاموزی و از میان درست و اشتباهاتت قد بکشی و چون ستاره بدرخشی خدایا شکرت ❤️زیبابپروران وسالم نگه دار اورا❤️ خدایا دوستت دارم❤️

منم همه طلاهامو فروختم ولی با رضایت خودم..باهاش هی صحبت کن ک من طلاهامو فروختم جاش برام بخر و بفکر فروشش نباش...من طلا دوس دارم...دوس ندارم بفروشمش انقد تو گوشش بخون ک بفهمه طلا دوس داری

منم همه طلاهامو فروختم ولی با رضایت خودم..باهاش هی صحبت کن ک من طلاهامو فروختم جاش برام بخر و بفکر ف ...

منم با رضایت خودم دادم ولی بعدا دیدم مادر شوهرم تو گوش خواهرش و دختراش میخونه طلاهاتون را ندین شوهراتون اونا یه پشتوانه است برای زن واسه همین خیلی ناراحت شدم چرا به پسرش نمیگه طلاهای زنت را نفروش

منم با رضایت خودم دادم ولی بعدا دیدم مادر شوهرم تو گوش خواهرش و دختراش میخونه طلاهاتون را ندین شوهرا ...

آره دیگه همین حرفا تا استخون آدمو میسوزونه...ولی کاش همون موقع ک خریدی میگفتی دیگه این طلاهارو نمیفروشما.این جای طلاهایی ک فروخته بودی.هی تو گوشش بخون خجالت میکشم جایی میرم طلا ندارم.همه خانوما دارن.زیورآلات برای خانوماست ..بیرون ک میرید طلافروشیارو وایسا نگاکن...ازینکارا.هی بگو حیف اون مثلا دستبندم خیلی خوشگل بود خیلی دوسش داشتم فروختیم