2777
2789

من از خواهرم یه وسیله میخواستم گفت بهت نمیدم خرابش میکنی منم گفتم اوکی منم مسولیت پذیر نیستم بعد گفت این چه حرفیه تو الان باید بگی من ازش مراقبت میکنمو فلان منم گفتم نمیخوای بدی اصرار نمیکنم بعد گفت تو رفتارات دقیقا شبیه اونه(دوست پسر قبلیش) منم گفتم هرکی رفتاراش شبیه منه ادم خوبیه اولش اسم دوست پسر قبلیشو نگفت منم همین جوری جمله گفتم 

بعد گفت تو دقیقا دست گذاشتی رو نقطه ضعف من تو میدونی فلانی با من چیکار کرده از عمد میگی دلمو بشکونی خدا سرت بیاره و اینا 

الان تقصیر کیه منم بعد از ظهر یه کار مهم دارم از استرس و اون و ناراحتی دعوا دارم دیوونه میشم 

وا این الان دعوا بود !!! 

خواهرت پریود نبود احیانا ؟؟

ارامش ان است که درهرگام بدانی دست تو دردست خداست ❤😊  ... یادمون نره قرار همو زیر پستها ضایع کنیم        برای حاجت دل همه بگیم یاعلی  محترم جانی که پیام منو جوری ریپلای میکنی که بعدش متوجه میشی نه این مثل من ... نیست ،این تاپیک مخصوص شماست ، خوش باش 😁 بیا اینجا

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من الان حالم خیلی بده نشسته جلوم داره گریه میکنه میگه خدا سرت بیاره دلمو شکوندی

بگو ما همدیگرو دوست داریم خواهری 

بهش،بگو الان حالت خوب نیست و من نمیخواستم ناراحتت کنم 

بعدا بگو من و تو باید تو این دنیای خشن پشت هم باشیم نه اینکه کل کل کنیم 

بگو ما همدیگرو دوست داریم خواهری  بهش،بگو الان حالت خوب نیست و من نمیخواستم ناراحتت کنم  ...

من هرچقد بهش گفتم من منظورم این نبود که اون ادم خوبیه که ولت کرده گوش نکرد الانم هنذفری گذاشته که حرفامو نشنوه