2777
2789
عنوان

خانه مادر رفتن !!

226 بازدید | 20 پست

سلام خانما امیدوارم حال همتون خوب باشه 

من یک مشکلی که دارم ومیخوام از تجربه شما عزیزان استفاده کنم واونم اینه که مادرِ من خیلی به من وابستع هست ومن نمیتونم کاری کنم هروز اسرار داره که برم خونشون من تازه عروسی کردم ولی لذت خونه خودمو نمیتونم بچشم اولاش شوهرم هیچی نمیگفت ولی اونم دیگه صداش در اومده چیزی جلو اونا نمیگه ولی به خودم میگه مادرت نمیزاره تو خونه بشنیم هروز اونجایم راحتی ندارم و.... لطفا اگه راهکاری مد نظرتونه ارائه بدین 🙏

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوبه که..فعلا تا بچه نداری میگه بیا بعد که بچه اومد دیگه از دست سرو صدای بچه هرروز نمیگه بیا😁منم زیاد میرم خونه مادرم شوهرمم میاد اونجام راحتیم..خدا همه پدر و مادرا حفظ کنه 

وقتی شوهرت نیست یه سر بزن و برگرد! تا اخر عمر میتونی لذت خونه خودتو بچشی

مگه میزاره اخه وقتی بری به یه ساعت قانع نمیشه ویکم دوره باید سه تا ماشین سوار بشم 

از الان قانون و نظم بده ب زندگيت

من مادرم از اول همين بود و الان كه مادربزرگم پير شده رسماً ديگه ما مادرمون و تو خونه نميبينيم تا قبل از اينكه بچه دار شي محترمانه و با قاطعيت اين توقع مادرت و كم كن چون بدجوري به زندگيت اسيب ميزنه و باعث ايجاد تنفر شوهرت از خونوادت ميشه 

تويي كه امضام و ميخوني اره با خودتم تو به زودي خبر خيلي خوبي ميشنوي و بدون امضاي من ي نشونه ست براي رسيدن به اون چيزي كه از خدا ميخواي😍😍💃💃🌹🌹خداياشكرت كه اين دوستم به آرزوش ميرسسسه خيليييي زود🙏😍

هرچیزی جای خودش رو داره.پدر و مادر عزیزن و رسیدن بهشون واجب ولی دیگه زندگی خودتو که نباید مختل بشه.با مادرت صحبت کن بگو دوسداریم هر روز بهت سر بزنیم ولی به خونه و کارهای خونمم باید برسم.کم کم کمش کن.همسرتم حق داره برعکسم باشه صدای ما خانوما در میاد دیگه.مادرتونم باید درک کنه دیگه مستقل شدین

تنها دلیل ادامه دادنم تو روزهای سخت فقط تو بودی مامان.بمونی برام عزیزتزینم
مگه میزاره اخه وقتی بری به یه ساعت قانع نمیشه ویکم دوره باید سه تا ماشین سوار بشم 

دیگه یکمم مادرت باید کوتاه بیان باهاشون صحبت کن بگو سخته واسم. کم کم عادت میکنن میتونن خونشونو بیارن نزدیک شما