2777
2789
عنوان

دلم برای مامانم تنگ شده

289 بازدید | 6 پست

خیلی از هم دوریم. نپرسید کجا و کجا. البته من چندین ساله ازشون دورم و تا حدی عادت داشتم ولی حالا که حتی بیشتر دور شدم دلم گرفته. دو سه روزه بی قرارم.

توی نوجوانی یه مدت افسرده بودم و مادرم خیلی اذیت شد. من زیاد اذیتش نمیکردم ولی همین که مریض بودم اون هم پا به پام یا حتی خیلی بیشتر از من رنج میکشید.

از وقتی حالم خوب شده اینقدر نازش رو میکشم و قربون صدقه اش میرم که خیلی وقتا بهم میگه بس کن مگه من بچه تو هستم من باید ناز تو رو بکشم. از گل نازک تر نمیگم بهش همیشه دارم بهش محبت میکنم و همه این محبت خالصانه از قلبم میاد.

ولی خب از دیروز یاد نوجوانی ام و حال مامانم افتادم غصه امه. دلم میخواد بغلش کنم ازش بخوام منو ببخشه که اونقدر اذیت شد اون سالها ولی نه میتونم بغلش کنم و نه بخشش فایده ای داره، اونچه نباید میشد شده دیگه.

نمی‌دونم خلاصه خیلی بی قرارم. حوصله ام هم سر رفته و بدتر بی قرار میشم. مثلا میخواستم توییتر و اینستاگرام رو ترک کنم و بشینم فرانسوی بخونم، حالا از خواهرم شماره گرفتم به زور اینجا اکانت ساختم که هی تاپیک چرت و پرت بزنم.

عزیزم احتمالا با شروع پاییز افسردگیت داره بر میگرده 

میتونی تماس تصویری بگیری بخشش هم تاثیر داره... تو که از عمد مریض نبودی حالا میخوای بخواهی ببخشتت بدون تاثیرداره 

من تجربه دارم بهت میگم 

هج دلتنگی هم عذاب وجدان این دوتا باهم خیلی عذاب میده باهم

(دورنگم)🎴تو مغزم خیلی صدا هس خیلی، تو سرم جنگله             صبح که از خواب پا میشم دلم میخواد کسی نباشه باهام حرف بزنه،میخوام از خونه که میرم بیرون کسی منتظرم نباشه، برگردم دل کسی تنگ نشه واسم،☻️۰ میخوام تنها باشم                                          در من تيمارستانی قصد شورش داره....یخیال پرداز روان           گیاه‌خوار💚 intjفمینیست💜  عاشق علم ونجوم👩🏻‍🚀فیلم باز فیلم خواستی ژانر مورد علاقت رو بگو چندتا بهت پیشنهاد بدم🧸 کیدراما عشقمه :)    من درون دنیای که تو مغزمه زندگی میکنم من صدا های تو مغزم میشنوم که واقعیت نداره من با افرادی که تو ذهنمه خوشحالم من با اشخاص غیر واقعی زندگی میکنم  روزی به مشکلاتی که اکنون رنجم میدهد خواهم خندید...و از پنجره بیمارستان روانی به بیرون خیره خواهم شد:)                       this is måneskin🫀متفاوت باش... مثلا بشین رو تلویزیون مبل ببین

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عزیزم احتمالا با شروع پاییز افسردگیت داره بر میگرده  میتونی تماس تصویری بگیری بخشش هم تاثیر دا ...

آخه از اون سالها خیلی گذشته که اون افسردگی بخواد برگرده، ولی خب آره الان تازه جابجا شدم و خیلی روی روحیه ام تاثیر داشته. تماس تصویری تقریبا هرروز میگیریم. دلم نمیاد زیاد ابراز دلتنگی کنم مبادا غصه اش بشه. برای حرف هاتون در مورد بخشش و اینا هم ممنونم آرومم کرد و درست میگین.

آره منم خیلی عذاب وجدانی هستم از خود مامانم هم به ارث بردم اینو 😭

من مستقیم دل پدرم رو شکوندم ولی از خواستم منو ببخشه و بخشید البته باید بگم خیلی کم عقل بودم 

اون بخشید و زندکی من رو به راه شد... بعدش هیچ وقت هم عذاب وجدان نگرفتم چون ما باید اول خومونو ببخشیم

اگر قبلا ازش طلب بخشش کردی دیگه بیخیال شو ب وسواس فکری تبدیلش نکن... قطعا مادرت بخشیده ... 

من مستقیم دل پدرم رو شکوندم ولی از خواستم منو ببخشه و بخشید البته باید بگم خیلی کم عقل بودم  ا ...

آره عزیزم کاملا درست میگی ما اول باید خودمونو ببخشیم. ممنونم از حرفات خیلی آرامش بخش بود.