2777
2789
عنوان

بیاید کمکککک🥲😭

60 بازدید | 2 پست

من و دوس پسرم از کلاس دهم با همیم باهم درس خونیدم و تیزهوشان و کنکور قبول شدیم جفتمون ۳ رقمی شدیم چن وقت پیش بی دلیل دو ماه رفت و من ازش خبر نداشتم گفتم مهم نیس،اگر منو نمیخاد به درک ولی بعدش پیام داد گفت نبودم مشکلاتی داشتم منم گفتم باید ب من خبر میدادی ینی من اینقد مهم نیستم واست؟ حالا گیر داده بیا بریم بیرون با ماشینم و بچرخیم و حرف بزنیم بریم رستوران و این چیزا بنظرتون برم باهاش؟ راستش میترسم با ماشین برم باهاش ی وقت منو ببره ی جا دیگه با مترو بریم بنظرتون؟

هیچوقت ب هیچ پسری اعتماد نکن 

آخه مشکل داشت چ ربطی ب قطع رابطه و.....داشته حداقل قبلش می‌تونست توضیح بده 

شما چرا سریع قبول کردید آشتی و...بهش کم محلی میکردی بفهمه عروسک دستش نیستت هروقت خواست بره هروقت خواست بیاد 

هیچوقت ب هیچ پسری اعتماد نکن  آخه مشکل داشت چ ربطی ب قطع رابطه و.....داشته حداقل قبلش می‌تونست ...

من قبول نکردم الان پیام های رو سین نمیکنم دو هفته اس از نوتیف میخونم عزیزم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.