دوتا دختر ۲-۴ساله دارم.دخترم تازه دوسالش شده از اول نق نقو و اهل گریه بود.بعد از شیر گرفتن هم غذاش خوب شد هم رفتارش.حدود بیست روز پیش از حموم درآمده بودم برای یه رنگارنگ کلی گریه کرد بانوی خیس رفتم براش خریدم.از اون روز ب بعد سر هر چیزی که میخواد همش گریه میگه و جیغ میکشه هر کاری میکنم ساکت نمیشه صحبت میکنم بغلش میکنم هواسشو پرت میکنم وبی محلی میکنم اونقدر منو میکشه و نیشگون میگیره...شده ۳_۴ساعت جیغ میزنه گریه میکنم تا ب خواستش برسه.ولی بازم یه چیز دیگه رو بهانه میکنه و شروع میکنه آخرش میزنمش تااروم میشه و میره ب بازیش میرسه.از همون روز که رنگارنگ میخواس هم اینطور گریه میکنه هم افراطی رنگارنگ میخوره.اصلا ب حرف گوش نمیده دیگه کشش ندارم کل روز جیغ و گریه.شبا خیلی خوب میخوابید اما الان دیگه نمیخوابه بیدار میشه گریه و جیغ که باید منو بگیری بغلت و ببری اون اتاق بچرخونی یه ساعت بغلم نگهش میدارم بازم میزارم زمین بیدار میشه جیغ میزنه بغل میخواد.همش هم میگه رنگارنگ بده.خستم کرده چکار کنم.بچه های شماهم اینطور هستن یا فقط دختر من اینطوریه
و در مورد غذا خوردن هم خیلی رعایت میکردم تا حدودا ۱ سال ی سری چیزا رو لب نزدممث حبوبات و شیر گاو ی سریرجیزا تا ۶دماه نخوردم مثل سبزی و میوا هدیی ک خیلی نفاخ بودن