2777
2789
عنوان

چجوری نشون بدم منم علاقه مندم؟

75 بازدید | 8 پست

یه پسری توی فامیل ازم خوشش میاد. ارتباطم باهاش در حد سلام خداحافظه. چجوری بهش نشون بدم که بهش علاقه مندم بدون اینکه غرورم بشکنه؟ یکبار به یکی اعتراف کردم ولی طرف جنبه اش رو نداشت و مسخره میکرد و متلک میگفت.. میترسم نکنه دوباره این اتفاق بیافته.

نمیتونم باهاش دوست بشم چون خانواده ام کنترلگر و خیلی سختگیرن و فقط جلسه خواستگاری رسمی رو قبول دارن. ( یعنی اجازه آشنایی نمیدن)

مادر پسره با مادرم در این مورد صحبت کرده ولی مادرم میگه هنوز زوده.

۲۵ سالمه

🍃تو این دنیا هیچ ثروتی بالاتر از آرامش نیست🍃

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وقتی اومده خاستگاری یعنی میخاد شما هیچ کاری نکن بزار خودشون باز پیش قدم بشن کارت اشتباه نیست ولی اینجا ایرانه پسرام این مدلی تربیت نشدن بهشون بگی تازه جفتک میندازن ی بار تجربه داشتی که

سنت ک خوبه

امضام خونده بشه🤌برای حاجت رواییتون عزیزان دلم خودم یه حاجت خیلی سختی داشتم به لطف خدا امام حسین و شهید نوید صفری حاجت روا شدم اینطوریه ک زیارت عاشورا رو به مدت40روز میخونی تقدیم میکنی به روح پاک شهید نوید صفری ک امام حسین رو واسطه ی حاجتتون قرار بدن و ایشون قسم خوردن ک یا حاجتتون رو میدن یا توی اون دنیا هواتونو دارن🙂اگه امضامو خوندی حتما بهم بگو و برای سلامتی و خوشبختی منم دعا کن اسمم بگین کاترین 🙂❤
سلام وقتتون بخیر  تو یه تاپیکتون راجب ازمون جذب مدرس کانون زبان ایران گفته بودین  قبول ش ...

خیر متاسفانه.

🍃تو این دنیا هیچ ثروتی بالاتر از آرامش نیست🍃