2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اره من تزریق کردم همیشه یه دونه فولی داشتم با لتروزول و امپول ۴تا فولی خوب داشتم  این امپول زی ...

سلام ببخشید میدونم خیلی وقته از ایتجتایپیک گذشته شما با آمپول فولی کروث و لتروزول باردار شدید؟ 

توروخدا جوابمو بدید 

سلام ببخشید میدونم خیلی وقته از ایتجتایپیک گذشته شما با آمپول فولی کروث و لتروزول باردار شدید؟  ...

سلام گلم 

نه اون ماه باردار نشدم 

ماه بعدش  دوباره تکرار کردم بازم چهارتا فولی داشتم که ای یو ای کردم هنوز منتظرم ببینم ای یو ای مثبته یا نه 

سلام ببخشید میدونم خیلی وقته از ایتجتایپیک گذشته شما با آمپول فولی کروث و لتروزول باردار شدید؟  ...

دکتری که میرم به اکثر مریضا همین امپول میده معمولا تا نسخه سوم باردار میشن

سلام گلم  نه اون ماه باردار نشدم  ماه بعدش  دوباره تکرار کردم بازم چهارتا فولی داشت ...

ممنون گلم  

دکترم این ماه لتروزول و آمپول یوروفولیتروپین تجویز کرده قرص ها را خوردم وولی نمیدونم این امپول برای چیه؟ برای آزاد سازی تخمک هست ؟ گفته از 9تا 13سیکلم روزی یکی بزنم اگه برای آزاد سازی تخمک هست چند ساعت یه بار باید نزدیکی کنم؟ توروخدا جوابمو بدید زمان داره از دستم میره 

ممنون گلم   دکترم این ماه لتروزول و آمپول یوروفولیتروپین تجویز کرده قرص ها را خوردم وولی نم ...

این امپول محرک تخمدان یعنی تعداد فولیکول زیاد میکنه 

این امپولا رو مصرف کن حتما بعدکه سونو دادی ازادسازی میده بهت دکتر میگه کی نزدیکی کنی

این امپول محرک تخمدان یعنی تعداد فولیکول زیاد میکنه  این امپولا رو مصرف کن حتما بعدکه سونو داد ...

مرسی گلی الهی  به حق جدم این ماه مامان بشی 

خيلي گمراه بودم فکر میکردم برا آزادسازی هست یعنی الان که تزریق میکنم نزدیکی نکنمم مهم نیست؟

سلام گلم  نه اون ماه باردار نشدم  ماه بعدش  دوباره تکرار کردم بازم چهارتا فولی داشت ...

ببخشید سوال زیاد میپرسم شما که ای یو ای کردی مشکل اسپرم داشتید یا اینکه این امپول ها روتون جواب نداد؟

ببخشید سوال زیاد میپرسم شما که ای یو ای کردی مشکل اسپرم داشتید یا اینکه این امپول ها روتون جواب نداد ...

امپولا جواب دادن هر سری یا دونه فولیکول داشتم با امپول ۴تا 

اونم فقط دوتا امپول زدم