2777
2789
عنوان

سرفه خشک بچه

5376 بازدید | 18 پست

پسرم بعد از سرماخوردگی میفته به سرفه خشک.ممکنه حتی هفته ها طول بکشه.خیلی دکتر بردم بی فایده بوده دمنوش و شربت لیمو عسل و داروی امام کاظم و چهارتخمه و کلا داروهای گیاهی دادم بی فایده بوده تا حالا همچین مشکلی رو دیدین 

واسه سلامتی و عاقبت به خیری پسرم یه صلوات از ته قلبتون مهمونم کنید

آویشن دم کن خوبه

من نصف لیوان آب داغ میکنم یه کوچولو از دما افتاد

یکم آرد بهش اضافه میکنم عین فرنی خیلی رقیق هم میزنم‌ به بچه هام میدم خیلی اثر گزاره

آب هویج

سوپ

آش 

اینام خوبه

باید از سمت خدا معجزه نازل بشود که دلم❤️‍🩹بازدلم❤️‍🩹بازدلم❤️‍🩹دل♥️بشود🥲

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بله دخترم سیاه سرفه بود بستریش کردم البته مثلا یه ساعت پشت هم سرفه میکرد خشکککککگ طوری ک کبود میشد

این سیاه سرفه نیست مثلا هر ۳ دیقه یه دونه سرفه میکنه.چند ساله اینطوریه انگار سرما می خوره ریه هاش حساس میشه شروع به سرفه میکنه

این سیاه سرفه نیست مثلا هر ۳ دیقه یه دونه سرفه میکنه.چند ساله اینطوریه انگار سرما می خوره ریه هاش حس ...

اون مث دختر من ضعیفه دختر من نه قد داره ن وزن همیشه خدا مریضه پیرم کرد

باید از سمت خدا معجزه نازل بشود که دلم❤️‍🩹بازدلم❤️‍🩹بازدلم❤️‍🩹دل♥️بشود🥲

صبح بخیر گلم شاهزاده چطوره بهتر شده انشاا...؟

ممنون عزیزم از اینکه پیگیری.همچنان سرفه رو داره میگم زمان بره همیشه یه چند روزی میکشه خوب  شه

ممنون عزیزم از اینکه پیگیری.همچنان سرفه رو داره میگم زمان بره همیشه یه چند روزی میکشه خوب  شه

خواهش میکنم چون مادرم میدونم الان تو چه حالی عزیزم. بله هر روز بهتر میشه دوباره انواختی بهش؟ روغن ویکس کشیدی؟

سلامتی و خوشبختی دخترم
خواهش میکنم چون مادرم میدونم الان تو چه حالی عزیزم. بله هر روز بهتر میشه دوباره انواختی بهش؟ روغن وی ...

ویکس تو خونه نداشتم ولی هر روز دارم با روغن سیاه دونه گاهی هم با روغن زیتون سینه و پشتش و ماساژ میدم

ویکس تو خونه نداشتم ولی هر روز دارم با روغن سیاه دونه گاهی هم با روغن زیتون سینه و پشتش و ماساژ میدم

آفرین. مادر بودن سخته گلم. امیدوارم هیچ وقت دیگه مریضی بچتو نبینی. از کی مریض شده؟ دیشب بادکش کردی؟ سرد میندازی یا گرم؟

سلامتی و خوشبختی دخترم
آفرین. مادر بودن سخته گلم. امیدوارم هیچ وقت دیگه مریضی بچتو نبینی. از کی مریض شده؟ دیشب بادکش کردی؟ ...

از دوشنبه مریض شده.بادکش گرم میندازم .ممنون از مهربونیت عزیزم انشالله بچه های شما هم همیشه سلامت باشن