2777
2789

عزیزم اجیم سال اول کنکورش خودش میخوند زیادم میخوند اما برنامه نداشت هیچی قبول نشد اما سال بعدش براش مشاور گرفتیم با اینک شرایطش نداشتیم اما هزینه مشاور رو دادیم و خدا رو شکر پرستاری قبول شد 

ب هیچ وجه درخواست دوستی نمی‌پذیرم 👿 کاربری دست دو نفره 👭 ... هر بژی کورد 

منظورم اینه ک باید برنامه داشته باشی خودتت بنویسی واقعا فایده نداره باید یا قلم چی بری از اونا بگیری و با اونا پیش بری ک دوستم مامایی قبول شد با برنامه قلم چی پیش رفت یا ا مشاور بگیر 

انشالله ک موفق بشی عزیزم 🌹🌹🌹

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منظورم اینه ک باید برنامه داشته باشی خودتت بنویسی واقعا فایده نداره باید یا قلم چی بری از اونا بگیری ...

درسته.نمیدونم من خوب میخونم نمراتمم بالاست اما رتبم خوب نمیشه از سال پیش فقط 20هزار تا اومده پایین اما هنوزم کافی نیست. پس پیشنهادت مشاور خوبه؟

درسته.نمیدونم من خوب میخونم نمراتمم بالاست اما رتبم خوب نمیشه از سال پیش فقط 20هزار تا اومده پایین ا ...

مشاوره عااالیه 

اسی جان دختر من مشاور ارشده ..خودشم دانشجوی پزشکیه ..مشاوره تحصیلی هم داره ..دوست داشتی باهاش کانکت ...

هزینه مشاورشون چقدره

🤍اگر مشاور کنکور تجربی با وجدان و با هزینه ی دلخواه میخواید بهم درخواست بدین یه خانومی نذر کرده خدا جانم چقدر شرمنده ام که ما تو رو فقط بخاطر خواسته هامون میخوایم و وقتی به خواستمون رسیدیم فراموشت میکنیم /علاقه مند به گویندگی .دانشجوی حقوق
اسی جان دختر من مشاور ارشده ..خودشم دانشجوی پزشکیه ..مشاوره تحصیلی هم داره ..دوست داشتی باهاش کانکت ...

خیلی ممنون ببینم چی میشه

اگه همین امسال قبول شم دیگه میرم 

دیگه حوصله ندارم😅