مامان_پیشی۷۷ مدیر استارتر عضویت: 1402/03/30 تعداد پست: 3455 عنوان کیا گربه دارن 72 بازدید | 14 پست خانوما اینجا کسی گربه خونگی داره یه سوال داشتم 1402/07/13 | 03:19 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
sakta عضویت: 1401/06/13 تعداد پست: 5821 من ندارم ولی فامیل دارن بپرس اگه تونستم جواب بدم. چگذککصاسغدصملمفمصنسمسمسمشممصمتبنسمشمش
مامان_پیشی۷۷ مدیر استارتر عضویت: 1402/03/30 تعداد پست: 3455 من ندارم ولی فامیل دارن بپرس اگه تونستم جواب بدم. گربه من لاغره و وزن اضافه نمیکنه هنوزم عقیمش نکردم بعد عقیم کردن سرحال تر میشه و وزن اضافه میکنه؟
sakta عضویت: 1401/06/13 تعداد پست: 5821 گربه من لاغره و وزن اضافه نمیکنه هنوزم عقیمش نکردم بعد عقیم کردن سرحال تر میشه و وزن اضافه میکنه؟ نمیدونم.🤧 چگذککصاسغدصملمفمصنسمسمسمشممصمتبنسمشمش
نارنگی_سبز_اکلیلی عضویت: 1400/08/13 تعداد پست: 8678 گربه من لاغره و وزن اضافه نمیکنه هنوزم عقیمش نکردم بعد عقیم کردن سرحال تر میشه و وزن اضافه میکنه؟ آره بعدش معمولا وزن اضافه میکنم 💟🖤💟🖤💟🖤💟🖤💟🖤💟
sepi_tow عضویت: 1397/04/29 تعداد پست: 18165 گربه من لاغره و وزن اضافه نمیکنه هنوزم عقیمش نکردم بعد عقیم کردن سرحال تر میشه و وزن اضافه میکنه؟ بله چاق تر میشهالبته ملاک چاق و لاغری تو حیوانات بر اساس لمس دنده هاس یه وکیل - مهندسِ فمینیستِ محیط زیستیِ آچار به دست که عاشقِ همسرش ، حیوانات ، موسیقی و زندگیه #حامی_حیوانات #individualism# childfree #vegan
مامان_پیشی۷۷ مدیر استارتر عضویت: 1402/03/30 تعداد پست: 3455 بله چاق تر میشه البته ملاک چاق و لاغری تو حیوانات بر اساس لمس دنده هاس مرسی عزیزمهر چی میخوره وزن اضافه نمیکنه پیش دامپزشک بردم همه چیش خوبه این مدت فقط رو وزنش حساس شدم
sepi_tow عضویت: 1397/04/29 تعداد پست: 18165 مرسی عزیزم هر چی میخوره وزن اضافه نمیکنه پیش دامپزشک بردم همه چیش خوبه این مدت فقط رو وزنش حساس شدم ... میتونی بهش مخمر آبجو بدی هفته ای یه دونهاما اگر مطمئنی لاغرهحتما عقیمش کن یه وکیل - مهندسِ فمینیستِ محیط زیستیِ آچار به دست که عاشقِ همسرش ، حیوانات ، موسیقی و زندگیه #حامی_حیوانات #individualism# childfree #vegan
miss_butler عضویت: 1401/09/11 تعداد پست: 25 سلام عزیزم من دوتا گربه دارم،بهش ویتامین بده اشتهاش باز میشه...ولی در کل بعد از عقیم مردن بطور حتم چاق میشه نکران نباش
مامان_پیشی۷۷ مدیر استارتر عضویت: 1402/03/30 تعداد پست: 3455 سلام عزیزم من دوتا گربه دارم،بهش ویتامین بده اشتهاش باز میشه...ولی در کل بعد از عقیم مردن بطور حتم چ ... مرسی گلم😍✨
مامان_پیشی۷۷ مدیر استارتر عضویت: 1402/03/30 تعداد پست: 3455 میتونی بهش مخمر آبجو بدی هفته ای یه دونه اما اگر مطمئنی لاغره حتما عقیمش کن اره خیلی لاغره با اینکه همه چیش غذاش و اینا به موقعست ☹️مرسی بابت راهنمایی
sepi_tow عضویت: 1397/04/29 تعداد پست: 18165 اره خیلی لاغره با اینکه همه چیش غذاش و اینا به موقعست ☹️ مرسی بابت راهنمایی آزمایش انگلی و ضدانگل ایناش مرتبه ؟آنتی بیوتیک مصرف نمیکنه ؟ یه وکیل - مهندسِ فمینیستِ محیط زیستیِ آچار به دست که عاشقِ همسرش ، حیوانات ، موسیقی و زندگیه #حامی_حیوانات #individualism# childfree #vegan