2777
2789

من همسرم شهر غریب کارمیکرد بعد چندسال بود هی میگفت میبرمتون پیش خودم با یه دوستش شریک بودن چندماه پیش مارو برد اونجاکه آشنا شیم با شهر محل کارش ببینیم میتونیم بمونیم دوستش گفته بود باید بیاید خونه ما حتما  ماهم رفتیم خانمش باردار بود خلاصه دو هفته ای موندیم خیلی احترام کردن ولی منم اصلامهمون نبودم براش تو همه کار کمکش کردم و اصلا نمیذاشتم اذیت بشه وبخاطر همین مدیونشونیم خلاصه اومدیم تصمیم براین شد همسرم خونه بگیره مارو ببره پیش خودش همینطورم کرد واقعا دوستش خیلی کمکمون کرد برای جابه جایی البته تو این کار که شریک شدن حرفشو همسرم بلده اون بعنوان کمک دستشه و البته کاراصلی عهده همسرمنه و مغازه رو هم شریک هستن خلاصه ما کوچ کردیم رفتیم خانمش دیگه زیاد با من در ارتباط نبود چندباری بیرون اینا رفتیم باهاشون اما خب من دعوتشون کردم چندین بار که خب وظیفه ام بود اا خانمش همش میگف مغازه من طلا فروختم فقط ما پولشو دادیم همسر من خیلی خوبه همسر تو نمیدونم کجا بهش یاد داده بمن دروغ بگه خلاصه بگذریم زیاد اهل حرف حدیث نیستم آخرشم به شوهرم اعتراض کردم که این چی میگه مگه نصف نصف نیست مغازه گفت چرا ولش کن منم خب واقعا اعصابم نمی‌کشید گفتم پاشدم اینهمه راه بیام غربت از خانواده دور باشم اینم پاشه اینطور حرف بزنه 

خلاصه همسرم عصبی شد رفته بود به دوستش گفته خواهشا خانمت نیاد پیش خانومم حرف بزنه متلک بندازه خلاصه همسر من عصبیه بفهمه کسی چیزی گفته بمن آمپرش میپره خلاصه نمیدونم چی گفته اونم به خانمش گفته کلا باهام قطع رابطه کرده من واقعا بنظرتون اشتباه کردم به شوهرم گفتم بخدا موندم چرا اصلا طرف نپرسید دلیلش انگار دنبال بهانه بود از خدا خواسته قطع رابطه کته البته ناراحتم نیستم از این بابت آرامشم بیشتره بگید اشتباه کردم شرمنده خیلی طولانی شد

فقط خودم میدونم ازکجا به کجا رسیدم🥺

خودمو چای خودت گذاشتم ن اشتباه نکردی هم دم خودت گرم هم شوهرت ...ادمای ب درد نخور وحذف کنید از زندگیتون 

اهای اونی که الکی گزارشم زدی وتعلیق شدم منم همه چیو برای نی نی یار گفتم وبراشون همه جیز برملا شد  تعلیقیت نوش جان ‌....واگذارت کردم بخدا ..۲۷ تیر ۱۴۰۲ شروع تغییرات پیش ب سوی زندگی شاد وفراموش کردن گذشته واشتباهاتم وکوتاه اومدنام وضعیف بودنم ..هرچی بود وهرچی شد دست من نبود از این ب بعدش که دست خودمه !!...دوست مجازی اره با خودتم ب خودت بیا مگه چند روز زنده ایم؟چندبار قراره متولد بشیم ؟رها کن غم وغصه رو برای شادیات وخودت ارزش قائل باش توارزشت ولیاقتت اینی نیست که هستی تغییر کن !!!گاهی زود دیر میشود !!!

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ن بنظرم کار درستی کردی اون خانم خودش میخاسته قط ارتباط کنه اصن ذهنتو درگیر نکن کار درستو انجام دادی

تاحالا شده یکیو انقد دوست داشته باشی که بابت اسیب هایی که بهت زده درکش کنی...؟
ولش کن بابا تنت سلامت  قرار نیست چون تو شهر غریبی با هرکسی دوستی کنی  به چه قیمتی ؟؟&nbs ...

بنظرتون حالا مدیونش نیستم خونش موندم اما حتما بچه دار شد یه تیکه طلا می‌بریم که مدیون نمونیم

خودمو چای خودت گذاشتم ن اشتباه نکردی هم دم خودت گرم هم شوهرت ...ادمای ب درد نخور وحذف کنید از زندگیت ...

مممنونم گلم بنظرت پس اشتباه نکردم خوابم نمیبره نکنه دلش شکسته آخه بخدا من دوست ندارم دل کسی بشکنه هم محبت میکردن هم خانمش راحت هرچی میگفت انگار بزور شوهرش باما درارتباط بود

مدیون چیه حیفه طلا نیست بخر بنداز دست خودت لذتشو ببر

اخه دوهفته خونش موندم البته از اینورم کلا همسرم مغازه رو راه انداخته شوهرش اصلا بلد نیس اما خب داره یاد میگیره