2777
2789
عنوان

کمک کنید رفتار با نامزد 😔

243 بازدید | 16 پست

من چند سالی با به اقا پسری رابطه دارم اما اوایلش مجازی جدی ک شد اومد حضورن همو دیدیم و پسندیدیم و تو مرحله خاستگاری و تحقیق هستیم 

اگه هستین بگید بقیشو بگم

میشه برای اینکه به عشقم برسم برام یه صلوات بفرستید اخه خیلی عاشقشم ممنونم❤بقیشم بخون🥲رسیدم دعا کنید زندگیم درست شه😔❤️

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اه چ وضعشه هر جا میری باید موج بگو بزار شروع بشه تا دو کلمه تایپ کنید 😑

https://abzarek.ir/service-p/msg/2252275                             بیا قرارمان این باشد سبز بمانیم در میان هزاران تاریکی 🌱 کاربری از ۰۳/۰۳ دست ینفر دیگس 🫠 

و اینکه اومد شهر ما من نزاشتم برام چیزی بخره و و گفتم مسافری وقتی خانوادگی رفتیم شمال ایشونم اومد ک منو ببینه تولد مادرم بود کادو گرفت و وقتی خواستم کیک اینا بگیر فقط گفت حساب کنم منم گفتم  نه و دیگه چیزی نگف

میشه برای اینکه به عشقم برسم برام یه صلوات بفرستید اخه خیلی عاشقشم ممنونم❤بقیشم بخون🥲رسیدم دعا کنید زندگیم درست شه😔❤️

و گذشت ناهار شام من پیشش بودم و منو نبرد غذا بگیره ولی چن روزی ک بود مادرم صبحانه بهش داد ناهار و شامم داد

ما رفتیم کافه من کارت کشیدم اصلا به روی خودش نیورد