2777
2789

من خیلی وقتا یکسری خواب های خیلی عادی میبینم که بلافاصله فرداش تعبیر میشه یعنی همون لحظه که اون اتفاق میافته یادم میاد که آره من دیشب این اتفاق این بحث و یا این موضوع رو تو خواب دیدم

اینقدر این خواب هام تعبیر شدن حقیقتا وقتی خواب بدی میبینم همش میترسم نکنه این خوابمم مثل خواب های معمولیم تعبیر بشه

بچه ها کسی هست که اینطوری بوده باشه یا بدونه دلیلش چیه؟

من فقط یه توصیه بهت دارم خوابت رو هیچ وقت برای کسی تعریف نکن چون اولین تعبیر اتفاق میوفته

دوست مهربونم میشه برای سلامتی پسرم یه صلوات مهمونم کنی🌹🌹تیکر تولد دو سالگی قلب مامانه😍😍انشالله خدا به حق آقا امام زمان به زودی دامن همه منتظرا ها رو سبز کنه 🙏🏻🙏 من ریختم در رگ تو شیره جان ❤هی چرخ بزن در من و دل را بتکان🌹این هم نفسی چه حس و حالی دارد🌹در پیکر من دو قلب دارد ضربان ❤                                                       

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره گلم منم چند هفته پیش ی خاب دیدم کلن یادم رفته بود شب موقع خاب یهو دستم ی حالتی کج شد قلبم اومد تو دهنم تازه یادم اومد شب قبلش خاب ترسناک دیده بودم و دستم تو خاب همون حالتی بود هنوزم یادم میاد میترسم 

💙هوتنِ من 👈🏻هوژینِ من❤.                                
اره گلم منم چند هفته پیش ی خاب دیدم کلن یادم رفته بود شب موقع خاب یهو دستم ی حالتی کج شد قلبم اومد ت ...

آره اون لحظه که یادت میاد اینو تو خواب دیدی یه حس ترسی میاد سراغت

آره اون لحظه که یادت میاد اینو تو خواب دیدی یه حس ترسی میاد سراغت

در حد سکته پیش رفتم چون تو خابم ی خانمی با جادو دستمو اون حالتی کرد ولی کلن خابم از یادم رفت تا شبش دستم همونجوری کج شد اینجور حالا خیلی بده🥲

💙هوتنِ من 👈🏻هوژینِ من❤.                                
ببخشید من متوجه نشدم یعنی چی اولین تعبیر اتفاق میافته؟

ببین گلم مثلا تو خوابت رو برا من تعریف میکنی منم از روی نادانی خوابت رو به بد تعبیر میکنم همون تعبیر برات اتفاق میوفته چون خدای نکرده خوابی که تعبیرش بد هست هم باید بگی خیره یا به خوبی تعبیر کنی ولی همه اینو نمیدونن

دوست مهربونم میشه برای سلامتی پسرم یه صلوات مهمونم کنی🌹🌹تیکر تولد دو سالگی قلب مامانه😍😍انشالله خدا به حق آقا امام زمان به زودی دامن همه منتظرا ها رو سبز کنه 🙏🏻🙏 من ریختم در رگ تو شیره جان ❤هی چرخ بزن در من و دل را بتکان🌹این هم نفسی چه حس و حالی دارد🌹در پیکر من دو قلب دارد ضربان ❤