2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ویدیو های مدگل ببین تو یوتیوب 😂

توپ تانک دسته بیل دختر فقط با سبیل😎حافظ کل سوره قل هو الله احد م😌این کاربری دست هشت نفره من ،نوه عمه ی پدربزرگ مادر همسایمون،اون روی سگم،کودک درونم،و بقیه اهالی محل😐😑🥲🤣

میگن زندگی ما واقعی نیست و زندگی خودمون دست خودمون نیست و از پیش تعیین شده 

من دیدم آدمایی که سرشون شلوغه وقت پیدا میکنن.دیدم آدمایی که ارتباطشون بده خوب ارتباط برقرار میکنن.دیدم اونایی که نمیتونن خوب چت کنن خیلی سریع جواب میدن و یه پاراگراف کامل مینویسن.دیدم اونایی برای یه رابطه آمادگی ندارن توی دوبار هم صحبتی آمادگی پیدا میکنن، همه ی اینا رو گفتم که بدونی اگه یکی تو رو بخواد و واقعا دوستت داشته باشه لازم نیست که تو ازش بخوای:) 
میگن این دنیایی که ما توش هستیم برنامه ریزی شدس 

فقط همینو کم داشتیم،استغفرالله

من یک دختر چادریم،چادرم مشکیه.ولی تمام لباسهای خونگیم صورتیه...من یک دختر محجبه ام،خنده هام توی خیابون بلند نیست ولی  فضای خونه پر از خنده های شاد منه...چادرم مشکیه ولی دل مرده نیستم...من محجبه ای دلشادم،چون خدا رو دارم...خداجونم ممنونم که دارمت،خدایا شکرت🤲😍 سلامتی وظهور امام زمان صلوات(اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم)

خیلی خلاصه و سبک بگم، یه تئوری ک میگه ما و تمام جهانی ک میشناسم برنامه ریزی شده توسط کد های صفر و یک هستیم. ینی ما توی سرور های یه ابر کامپیوتر هستیم وجود خارجی نداریم گوشت و پوست نداریم. مث سیاه لشکری ک توی بازیای پلی استیشن میبینی ما از جنس هموناییم. 

تواگر دغدغه‌ات مردم شام و یمن است/من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🥀🤡مـــــردیم از خوشـــــــی🤡