cdgvffyjbvcffgggffff مدیر استارتر عضویت: 1402/06/05 تعداد پست: 2000 عنوان چرا این جوری شدم 🤦😭😭 122 بازدید | 8 پست همه بدنم میخاره واییی چیکار کنم؟چی بخورم خوب بشم؟ آقایون به ظاهر محترم درخواست دوستی قبول نمیکنم اعصاب سر و کله زدن با امثال شمارو ندارم 😐 حالا شما خودتونو خسته کنید کی ضرر میکنه من یا شما؟ 1402/07/12 | 23:17 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
cdgvffyjbvcffgggffff مدیر استارتر عضویت: 1402/06/05 تعداد پست: 2000 حساسیت داری به چی آقایون به ظاهر محترم درخواست دوستی قبول نمیکنم اعصاب سر و کله زدن با امثال شمارو ندارم 😐 حالا شما خودتونو خسته کنید کی ضرر میکنه من یا شما؟
پاییز_غم_انگیز عضویت: 1402/03/18 تعداد پست: 7245 به چی نمیدونم میگم شاید حساسیت داری گرمی ای چیزی خوردی شاید و بدنت واکنش داده 🦋✨️
cdgvffyjbvcffgggffff مدیر استارتر عضویت: 1402/06/05 تعداد پست: 2000 وای. همسر منم اینطوریه. بنده خدا دوش می گیره مرتب علتش چیه آقایون به ظاهر محترم درخواست دوستی قبول نمیکنم اعصاب سر و کله زدن با امثال شمارو ندارم 😐 حالا شما خودتونو خسته کنید کی ضرر میکنه من یا شما؟
cdgvffyjbvcffgggffff مدیر استارتر عضویت: 1402/06/05 تعداد پست: 2000 نمیدونم میگم شاید حساسیت داری گرمی ای چیزی خوردی شاید و بدنت واکنش داده نمیدونم واقعا ممکنه از روغنی باشه که به سرم میزنم ؟یه روغن هندی هست برا تقویت موهام میزنم تاریخ مصرفش گذشته ولی استفاده میکنم آقایون به ظاهر محترم درخواست دوستی قبول نمیکنم اعصاب سر و کله زدن با امثال شمارو ندارم 😐 حالا شما خودتونو خسته کنید کی ضرر میکنه من یا شما؟
پاییز_غم_انگیز عضویت: 1402/03/18 تعداد پست: 7245 نمیدونم واقعا ممکنه از روغنی باشه که به سرم میزنم ؟ یه روغن هندی هست برا تقویت موهام میزنم ت ... اره احتمالش هست پوست واقعا حساسه مراقب باش 🦋✨️