2777
2789

پیام نور می‌خوام حقوق پیام نور بدون کنکور شرکت کنم برای ترم بهمن

نظرتون 

و اینکه کسی اینطور شرایطی داشته

چندروز در هفته کلاس دارن 

شهریه اش چقدره 

خواهرم هروقت نصیحتش میکنم بهم میگه نخود خانوم😐😐😐 چند وقت پیش هم بهم گفت همون موقع اومدم تو سایت ی نظر دادم ی کاربر گفت تو چی میگی نخود خانوم 😮 فک کنم دلیلی داره😁 اینم داستان اسم من 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به نظرم اگه میتونی برو آزاد  که کلاس ها حضوری باشه

سرکارم آخه 

خواهرم هروقت نصیحتش میکنم بهم میگه نخود خانوم😐😐😐 چند وقت پیش هم بهم گفت همون موقع اومدم تو سایت ی نظر دادم ی کاربر گفت تو چی میگی نخود خانوم 😮 فک کنم دلیلی داره😁 اینم داستان اسم من 
انتخاب رشته ک کردی؟

ن برای ورودی بهمن میخونم برم

کلاس ها احتمالا هفته ای ۵ کلاس مثلاااا. بعد گاهی در روز دو کلاس گاهی یه کلاس بعضی روزا اصلا نداری. سه روز در هفته تو حساب کن. ولی بستگی ب برنامه ت داره چارت درسی.... شهریه سال ۹۶ ۵۰۰ تومن بود. یادش بخیر.

پروردگارا مردم سرزمینم رو از بلا ،بیماری، دروغ ،جنگ حفظ کن.ازت میخوام همه ی مردم سرزمینم همیشه حال دلشون خوب باشه .
کلاس ها احتمالا هفته ای ۵ کلاس مثلاااا. بعد گاهی در روز دو کلاس گاهی یه کلاس بعضی روزا اصلا نداری. س ...

تو حقوق خوندی ؟ راضی بودی؟

سعی کن با حرفات حال بقیه رو خوب کنی اونوقت میبینی حال خودتم‌خوب میشه ❤

فراگیر میخای بری تو... برو مدارک و دیپلم میبری و تمام . پول میدی شماره کارت 

پروردگارا مردم سرزمینم رو از بلا ،بیماری، دروغ ،جنگ حفظ کن.ازت میخوام همه ی مردم سرزمینم همیشه حال دلشون خوب باشه .
کلاس ها احتمالا هفته ای ۵ کلاس مثلاااا. بعد گاهی در روز دو کلاس گاهی یه کلاس بعضی روزا اصلا نداری. س ...

آها 

مرسی 

بعد من لیسانس و فوق لیسانس دولتی خوندم رشته زبان 

تطبیق میدن واحدا رو 

دیگه پیام نور چیه که بدون ازمونشم باشه ...لعنت به مسئولینی که به خاطر پول رشته هارو به گند کشیدن ..ر ...

بابا سوال رو جواب بدید 

جواب ندارید حاشیه نرید لطفاً

فراگیر میخای بری تو... برو مدارک و دیپلم میبری و تمام . پول میدی شماره کارت 

چی هست این عزیزم