پیام نور میخوام حقوق پیام نور بدون کنکور شرکت کنم برای ترم بهمن
نظرتون
و اینکه کسی اینطور شرایطی داشته
چندروز در هفته کلاس دارن
شهریه اش چقدره
خواهرم هروقت نصیحتش میکنم بهم میگه نخود خانوم😐😐😐 چند وقت پیش هم بهم گفت همون موقع اومدم تو سایت ی نظر دادم ی کاربر گفت تو چی میگی نخود خانوم 😮 فک کنم دلیلی داره😁 اینم داستان اسم من
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
خواهرم هروقت نصیحتش میکنم بهم میگه نخود خانوم😐😐😐 چند وقت پیش هم بهم گفت همون موقع اومدم تو سایت ی نظر دادم ی کاربر گفت تو چی میگی نخود خانوم 😮 فک کنم دلیلی داره😁 اینم داستان اسم من
کلاس ها احتمالا هفته ای ۵ کلاس مثلاااا. بعد گاهی در روز دو کلاس گاهی یه کلاس بعضی روزا اصلا نداری. سه روز در هفته تو حساب کن. ولی بستگی ب برنامه ت داره چارت درسی.... شهریه سال ۹۶ ۵۰۰ تومن بود. یادش بخیر.
پروردگارا مردم سرزمینم رو از بلا ،بیماری، دروغ ،جنگ حفظ کن.ازت میخوام همه ی مردم سرزمینم همیشه حال دلشون خوب باشه .
دیگه پیام نور چیه که بدون ازمونشم باشه ...لعنت به مسئولینی که به خاطر پول رشته هارو به گند کشیدن ..رشته ی حقوق به اون ابهت ببینید به کجا رسیده ...تن دکتر کاتوزیان تو قبر میلرزه ... روحشون شاد
کلاس ها احتمالا هفته ای ۵ کلاس مثلاااا. بعد گاهی در روز دو کلاس گاهی یه کلاس بعضی روزا اصلا نداری. س ...
آها
مرسی
بعد من لیسانس و فوق لیسانس دولتی خوندم رشته زبان
تطبیق میدن واحدا رو
دیگه پیام نور چیه که بدون ازمونشم باشه ...لعنت به مسئولینی که به خاطر پول رشته هارو به گند کشیدن ..ر ...
بابا سوال رو جواب بدید
جواب ندارید حاشیه نرید لطفاً
فراگیر میخای بری تو... برو مدارک و دیپلم میبری و تمام . پول میدی شماره کارت
چی هست این عزیزم