سلام خوبید من دوساله اقدامم باردار نشدم آزمایش هامون همه نرماله فقط اینکه این ماه واسه اولین بار نوک سینه هام درد میکنه حساس شده نمیشه دستشون بزنم دو سه بار هم صبح حالت تهوع داشتم درد پریودی هم سه روزه میگیره ول میکنه امروز روز موعدمه به نظرتون ممکنه باردار باشم خواهش میکنم جواب بدین لطفا من خیلی استرس دارم اخه سه روزه درد پریودی میگره یهو ول میکنه انگار نه انگار امروز هم موعدم بود هنوز نشدم نوک سینه هام واسه اولین بار دردناکه نمیتونم بهشون دست بزنم اصلا تمام دردای پریودی رو دارم ولی میگیره نیم ساعت یهو ول میکنه تا پنج یا شیش ساعت بعد من هر ماه به علائم دلخوش میکنم هر ماهم تکرر ادرار و اینا دارم ولی این ماه فقط درد سینه و همین درد قاعدگی که میاد و میره
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
اره درد سینه و حس پریودی از علایم بارداریم هس دقیقا
فقط باید موعدت بگذره پری نشدی دیگه چند روز بعد بی بی بزن
بیا عروسکاموببین😍...کانال عروسکسازی من رو تو ایتا سر بزن. https://eitaa.com/gisooarusak تنبلی تخمدان درمانش اصلاح سبک زندگیه برای اطلاعات بیشتر این پیج رو دنبال کنید و اگه بهتر شدین برام دعا کنیدniloofarpcossupport