2777
2789
عنوان

خیاطای مجلسی دوز راهنمایی لطفا

1142 بازدید | 25 پست

سلام خانوما کسی هست لباس مجلسی بدوزه می‌خوام برا مجلس برادر شوهرم خودم لباس بدوزم چون پول دوخت گرون میشه  اصلا هم یاد ندارم 😂الگو دارم ها فقط میشه کمکم کنین بتونم بدوزم ممنون میشم اینکه پارچه کار شده اصلا برش میخوره یا نه چیکارش کنم کلا

تا حالا لباس مجلسی دوختی ؟ 

اگه بار اولته 

خراب میشه بده خیاط

تو لهجه مسخره میکنی؟!.... من به تک تک اقوام ایرانی ...کرد ...لر...فارس...بلوچ...عرب و...افتخار میکنم❤️به گویش ها و لهجه هاشون ...اصلا عشق میکنم وقتی کسی با لهجه محلی خودش حرف میزنه...نمیفهمم چی میگه ولی از شنیدنش لذت میبرم... من...به فرهنگ و سنت های درستشون احترام میزارم...تو مسخره میکنی💔ما مثل هم نیستیم😏

بی خیال بابا برو لباس بخر 

الان پارچه گرونه میزنی خراب میکنی مجبور میشی باز هزینه کنی لباس مجلسی دوختن قلق داره فقط با الگو نمیشه

خداجونم یه چیزی ازت می خوام نه نگی ها ،میشه من دیر بمیرم ؟! اخه نمی خوام بچه ام هم مثل خودم بی مادر بزرگ بشه ،تو که بی مادری نکشیدی ببینی چه دردیه 😔😔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

لباس ندوختی بعد ی دفعه مجلسی بدوزی .پارچه حیف خراب میکنی پولت ب باد میره..کرایه کن لباس

دعا میکنی بش برسم؟ خیلی سختی کشیدم بخاطرش..یه صلوات برام بفرس  امام حسین تورو ب رقیه ات تا محرم حاجتمو بده دارم جون میدم😭😭😭دعا کن اگ ازدواج کرد هیچوقت اون روز منی نباشه تو این دنیا .چون مجبورم با خنده و شادی برم عروسیش نمیشه نرم ...خیلی بده دعام کن .خدایا امام زمان معجزه کنین برام😓.امام رضااااا تورو ب خدا کمکم کن دست تو دستش بیام حرمت.خدایا توروخدا. شهادت امام رضا مینویسم اینجا امید‌ارم سال دیگ اینموقع تو خونمون باشیم بهش رسیده باشم در حال درست کردن نذری، یا امام رضا تورو ب جوادت 🥺🥺 دعام کنین توروخدا فقط اینجوری ب خدا بگین ک خدا منو عشقمو قسمت هم کنه. دیگ توان ندارم 

بی خیال بابا برو لباس بخر  الان پارچه گرونه میزنی خراب میکنی مجبور میشی باز هزینه کنی لباس مجل ...

خب برا برادر شوهر دیگم یه لباس داشتم محشر بود واقعا رفتم عین اون تقریبا بگیرم گفت بیست و خورده گفتم خودم بدوزم 

نه ندوختم😂

خب پس خراب میشه بی خیالش شو😂

یا بده خیاط 

یا لباس آماده پیدا کن

تو لهجه مسخره میکنی؟!.... من به تک تک اقوام ایرانی ...کرد ...لر...فارس...بلوچ...عرب و...افتخار میکنم❤️به گویش ها و لهجه هاشون ...اصلا عشق میکنم وقتی کسی با لهجه محلی خودش حرف میزنه...نمیفهمم چی میگه ولی از شنیدنش لذت میبرم... من...به فرهنگ و سنت های درستشون احترام میزارم...تو مسخره میکنی💔ما مثل هم نیستیم😏

خب برا برادر شوهر دیگم یه لباس داشتم محشر بود واقعا رفتم عین اون تقریبا بگیرم گفت بیست و خورده گفتم ...

پارچه کار شده ها که هر خیاطی هم نمیتونه بدوزه به خصوص شما که میگی  اصلا بلد نیستی

خب برا برادر شوهر دیگم یه لباس داشتم محشر بود واقعا رفتم عین اون تقریبا بگیرم گفت بیست و خورده گفتم ...

من در حد مانتو و شومیز یا شلوار بلدم بدوزم باز ریسک نمی کنم برای مجلسی 

از نظر من برو یه لباس قیمت پایین در حد ۷ یا ۸ تومن بخر بهتره تا پارچه ی کارشده رو خراب کنی 

اگه پارچت سنگ دوزی با قلق خاصی قیچی می‌خوره وگرنه شکافته میشه مثلا باید جای دوخت و برش رو با گوشت کوب بزنی تا سنگ ها بشکنن 

خداجونم یه چیزی ازت می خوام نه نگی ها ،میشه من دیر بمیرم ؟! اخه نمی خوام بچه ام هم مثل خودم بی مادر بزرگ بشه ،تو که بی مادری نکشیدی ببینی چه دردیه 😔😔
خیاط گفته چهار تومن پول دوخت میگیرم🥴

قیمت لباس مجلسی همونه

مخصوصا پارچه کار شده