2777
2789
عنوان

شوهرمن اصلا چیزی از احساس نمی دونه

| مشاهده متن کامل بحث + 1594 بازدید | 98 پست
صدبار گفتم واسه رابطه دوسال اول همش من پیشقدم می شدم بعد ی بار پیشقدم نشدم ۲۸ روز طول کشید تا بیاد ب ...

شاید افسردگی و اضطراب داره 

رابطه اش با پدر مادرش خوبه؟ بچگی و نوجوانی خوبی داشته؟ تا حالا تعریف نکرده؟

شاید ذهنش خیلی درگیره یا خانواده اش سرد بودن بلد نیست؟ شما از لحاظ ابراز عاطفی خوبی؟ یا وقتایی که پ ...

پیشنهاد بدم رد نمیکنه 

اما فقط کارخودشو میکنه اصلا ی بارم من ب رضایت نرسیدم 

من خیلی ابراز احساسات میکنم 

دیگه ی کم باید یاد میگرفت 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

صدبار گفتم واسه رابطه دوسال اول همش من پیشقدم می شدم بعد ی بار پیشقدم نشدم ۲۸ روز طول کشید تا بیاد ب ...

حیف توعه خب چرا باهمچین ادمی موندی

مگه مرد قحطه خواهر گلم؟

چرا جوونیتو هدر میدی ادم فقط یه بار زندگی میکنه چشم رو هم بذاری بااین ادم پیر میشی عمرت هدر میدره زیبایی و جوونی و شور و اشتیاقتو از دست میدیا

پیشنهاد بدم رد نمیکنه  اما فقط کارخودشو میکنه اصلا ی بارم من ب رضایت نرسیدم  من خیلی ابر ...

یه مشاور خانواده خوب پیدا کن ،پرس و جو کن ببین شهرتون کی خوبه،مخصوصا اگر س ک س تراپیست باشه خیلی خوبه

تک تک حرفاتو میفهمم درکت میکنم شوهر منم همینه خیلی ناراحت میشم انگار این دوتا دوقلو ان

چیکار میکنی 

بخدا من خیلی محبت و عشق رو تو زندگی لازم دارم 

نمیتونم بی مهر و محبت زندگی کنم 

اصلا نمیگه اصلا سرکار که هس ی پیام عاشقانه نمیده توخونه اصلا نگاه و لحن عاشقونه نداره 

متقابلا من که ابراز میکنم اون نمیکنه 

تک تک حرفاتو میفهمم درکت میکنم شوهر منم همینه خیلی ناراحت میشم انگار این دوتا دوقلو ان

شوهرای دوستام قشنگ تومجازی هم  به خانومشون ابراز احساسات میکنن مال من حتی ی بارم روز تولدم تبریک نگفته که ببینن بقیه 

تو خونه هم که هیچی ب هیچی 

چیکار میکنی  بخدا من خیلی محبت و عشق رو تو زندگی لازم دارم  نمیتونم بی مهر و محبت زندگی ...

تحمل 

(اونجایی که دلت شکسته💔💔💔ولی با بغض و لبخند میگی اشکال نداره😐همونجا غمگین ترین جای مهربون بودنه😔😔😔)
باید از خودش بپرسی. شاید مشکلی داره یا اونم گله ای داره و از چیزی ناراضیه. خودت بهتر باید بدونی دردش ...

خب ی کلمم نگفته تاحالا 

دیکه چقد درونگراس 

چرا خرجی نمیده چرا نمیگه نهارچیزی خوردی یا ن 

چرا گوش نمیده ب حرفم 

حیف توعه خب چرا باهمچین ادمی موندی مگه مرد قحطه خواهر گلم؟ چرا جوونیتو هدر میدی ادم فقط یه بار زند ...

چیکار کنم 

خاک توسرم با کسی ازدواج کردم ک لیاقتم رو نداره 

حتی بقبه توکارم دخالت میکنن و بهم حسادت میکنن این همینجور مثل هویج وامیسه نگاه میکنه 

حمایت نمیکنه 😏