2777
2789
عنوان

شوهرمن اصلا چیزی از احساس نمی دونه

1594 بازدید | 98 پست

حدود سه سال و نیم هست

ازدواج کردیم یکبار ی عزیزم نگفته . ی جانم نگفته  ی بار نیومده کنارم بشینه یا دستمو بگیره اولاش ی کمی بهتر بود  شاید میخواست گولم بزنه ولی بعد سه ۴ ماه دیگه احساس بروز نمیده 

اصلا باهاش حرف میزنم نگاه نمیکنه  هیلی پیش میاد که مثلا ۳ یا۴ بارم‌باید حرفو تکرار کنم تا جواب بده 

یا مثلا میگم کی قراره بری ارایشگاه میگه ۶ یهو مثلا ۷ میره عمدا دروغ میگه 

درصورتیکه من هم ب خودم خیلی میرسم هم خوش اخلاقم  همم احساسی 

اما روانی شدم دیگه بابا زن محبت نیازشه 

مرگش چیه دیگه اعصابم خورد شده 

بقیه مردها ب زناشون محبت میکنن شوهرمن حتی تومجازی هم ی استوری برام نمیذاره  اصلا اگه صبح تاشب سرکار باشه بیادخونه نمیگه ناهار چی خوردی  چ خبر اصلا حرف نمیزنه  عادی نیس 

واسه رابطه جنسی هم خیلی دیر میاد و معمولا سریع تمومش میکنه حتی یکبار هم رضایت نداشتم از رابطمون 

حتی بوس و آغوش و ایناهم نمیکنه اصلا معاشقه بلد نیس 

چیکارکنم 

این که نمیشه که 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خیلی شلخته هست سر غذا یهو از چیزای چندش اور حرف میزنه اشتهای ادم کور میشه 

شاید مسخره ب نظر بیاد اما ازار دهندس 

کسی که درطول روزها مهر و محبت نداره یهو بخوای باهاش رابطه داشته باشی انگار ب زور رابطه برقرار میکنیم 

کاش بین اون همه خواستگار ی نفردیگه رو انتخاب میکردم که احساس داشته باشه 

تک تک حرفاتو میفهمم درکت میکنم شوهر منم همینه خیلی ناراحت میشم انگار این دوتا دوقلو ان

(اونجایی که دلت شکسته💔💔💔ولی با بغض و لبخند میگی اشکال نداره😐همونجا غمگین ترین جای مهربون بودنه😔😔😔)

باید از خودش بپرسی. شاید مشکلی داره یا اونم گله ای داره و از چیزی ناراضیه. خودت بهتر باید بدونی دردش چیه. اگه مشکلی نداره‌پس مدلش درونگراست. شوهر منم خیلی درونگراست و عزیزم‌و ... نمیگه‌ولی میدونم خیلی دوستم داره‌منم به‌پر و پاچه ش الکی نمیپیچم 

قد ۱۵۹. شروع رژیم ۱/۱۱                                                    وزن 
خیلی شلخته هست سر غذا یهو از چیزای چندش اور حرف میزنه اشتهای ادم کور میشه  شاید مسخره ب نظر بی ...

ازدواجتون سنتی بود؟

میخوام بهت بگم....همینکه تو قوی هستی کافیه تا ب هر چی ک تو دلتِ برسی... آرزوها مقدسن اونارو خدا تو دل شما گذاشته ازشون سرسری نگذرید.... "قسم ب لحظه ای ک زجر میکشی و با درد میخندی، خدا میبینه و تو رو ب خواستت میرسونه...."
چقد سخته بنظرم یه بار باهاش حرف بزن بگو اگه من برات مهمم یکمم بهم توجه کن من فلان نیازو دارم اگه گوش ...

صدبار گفتم واسه رابطه دوسال اول همش من پیشقدم می شدم بعد ی بار پیشقدم نشدم ۲۸ روز طول کشید تا بیاد بگه 

😳

دیگه دارم سرد میشم 

من هم ب خودم میرسم هم هیکلم متناسبه خداییش خوش اخلاقم 

تازه اصلا خرجی هم درست نمیده 

اصلا پول شارژ و ارایشکاه و لباس نمیده 

ی بار فقط رفتیم مسافرت   و تمام 

خستم کرده 

چه عجیب والا مردا همینجوری غیرقابل تحملن البته به جز جنتلمنا وپولداراوخوشتیپا چه برسه به اینکه بی احساسم باشه

درخواست دوستی ندین خواهشا آرامشم از همه چیز مهمتره برام خوشحال میشم با نظراتتون راهنماییم کنین 
خییلی عجیبه شاید سرش جایی گرمه

چی 😳😳😱 چ غلطی کنم 

نکنه واقعا ....

فقط ب این مورد فکرنکرده بودم 

ب خدا حتی جلوش میرقصم نگاه نمیکنه 

اصلا انگار بامن دشمنی داره 

تو خانواده یاد نگرفته خودشم از بچگی اینطوری بزرگ شده  غصه اینجور چیزا نخور و بدون که خیلی از مردهای دیگه که خیلی سر از اینجور چیزها درمیارن همشون خیانتکارن .....پس دلت به چیزای دیگه خوش کن و بدون اصلا بهت خیانت نمیشه 

کم کم با بالا رفتن سن کمی بهتر میشه 

به سراغ من اگر می‌آیی نرم و آهسته بیا مبادا که ترک بردارد چینی نازک تنهایی من☘️☘️