2777
2789
عنوان

وااای😭😭😭

248 بازدید | 9 پست

روز ۱۷ سیکلم هست درد شدید تخمدان دارم در حدی که نمیتونم خودم رو صاف بگیرم..هفته پیش هم عکس رنگی گرفتم

به نظرتون علتش چیه؟

خدایا شکرت🙏🏻                                                              قسم به روشنایی . و قسم به شب چون آرام گیرد . پروردگارت تو را رها نکرده و با تو دشمنی نمیکند(الضحی)

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عفونت داری خو 

آخه من تا ۶ روز مرتب آزیترومایسین و مترونیدازول خوردم و هیچ علایم دیگه ای هم ندارم..فقط الان یکساعته تخمدان سمت راستم تیر می‌کشه و خیلی درد می‌کنه فکر نکنم بخاطر عفونت باشه 

خدایا شکرت🙏🏻                                                              قسم به روشنایی . و قسم به شب چون آرام گیرد . پروردگارت تو را رها نکرده و با تو دشمنی نمیکند(الضحی)

علتش زمان تخمک گذاریته

آخه الان روز ۱۷ سیکلم هست یعنی امکان داره؟

آخه من تا ۶ روز مرتب آزیترومایسین و مترونیدازول خوردم و هیچ علایم دیگه ای هم ندارم..فقط الان یکساعته ...

نمیدونم والا برو دکتر 

ب هیچ وجه درخواست دوستی نمی‌پذیرم 👿 کاربری دست دو نفره 👭 ... هر بژی کورد 
اره سیکلت چند روزس

۲۸ روز تا ۳۰ روز