2777
2789

من الان سه ساله فهمیدم شوهرم اعتیاد شدید داره چند بارم رفته کمپ ولی اومده بیرون و رفته سمت مواد 

هفت ماهه خونه پدرمم ،درخواست طلاق دادم،ولی ته دلم خیلی ناراحتم ،یه بچه هفت ساله دارم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بار اول که رفته کمپ نتونسته دووم بیاره چرا اینهمه فرصت میدی 

قیافه معتاد مشخصه 

هم بچه اتو درگیر میکنب و‌هم بیرون مشخصه 

یه معتاد بنویس جلوش هرچی خواستی بنویس

معتاد بی غیرت

معتاد مریض

معتاد….

خداییش چندشتون نمیشه با شخص معتاد حتی همبستر میشید؟دیگه اگه بخاطر بچه بود بسه دیگهتا کی میخواین به اسم بخاطر بچم

بخاطر کجابرم

بخاطر پول ندارم

بخاطر خانوادم حمایتم نمیکنن

یه زندگی نکبتی رو یدک بکشید

قد۱۸۰-وزن فعلی70🧑🏼‍🦯وزن هدف۶۵

یکی از نزدیکان من بد جور اعتیاد داشت و کراک می‌کشید و قاطی پاتی به وضعی اصلا الان چندین ساله ترک کرده و خدا رو هزار بار شکر زندگی ساخته گلستان زنش یک ثانیه جا خالی نکرد عذاب کشید اما خب جواب هم گرفت 

بار اول که رفته کمپ نتونسته دووم بیاره چرا اینهمه فرصت میدی  قیافه معتاد مشخصه  هم بچه ا ...

نه تا قبل اعتیادش آدم بدی نبود ،واسه همین خیلی سعی کردم خوب بشه

اصلا نمی فهمم ،این اعتیاد چیه ،چرا حاضرن زن و بچشون رو از دست بدن ،آبروشون ،جوونیشون رو از دست بدن ولی باز برن سمت مواد

نه تا قبل اعتیادش آدم بدی نبود ،واسه همین خیلی سعی کردم خوب بشه اصلا نمی فهمم ،این اعتیاد چیه ،چرا ...

قبل رو ول کن 

الان مواد حرف اولو اخر براش میزنه 

یا درست حسابی بفرستش کمپ یابویی

یاهمینجوری تحملش کن

یا بچه اتو نجات بده

قد۱۸۰-وزن فعلی70🧑🏼‍🦯وزن هدف۶۵