سلام خوشگلا💃💃😍😍 کسی هس تا حالا از سور ملینا استفاده کرده باشه تلویزیون تبلیغ می کنه نمی دونم چرا نمی تونم اعتماد کنم احساس می کنم تاثیر خاصی نداشته باشه
دل مرنجان که زهر دل به خدا راهی هست🍀🫂 پشت لبخند ادمای مهربون میشه خدا را دید 🫀🤍 انقدر ما احساساتیا را اذیت نکنید ماها اگر از 🧠 استفاده می کردیم دیگه انقدر عاشقتون نبودیم ❤️🩹 من به چیدمان خدا ایمان دارم 💫🌕آن چیز که قسمت توست از کنارت نخواهد گذشت 😇🌿🌱
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
دل مرنجان که زهر دل به خدا راهی هست🍀🫂 پشت لبخند ادمای مهربون میشه خدا را دید 🫀🤍 انقدر ما احساساتیا را اذیت نکنید ماها اگر از 🧠 استفاده می کردیم دیگه انقدر عاشقتون نبودیم ❤️🩹 من به چیدمان خدا ایمان دارم 💫🌕آن چیز که قسمت توست از کنارت نخواهد گذشت 😇🌿🌱
من گرفتم چندماه پیش. خیلی اثر داره البته روی بوی گند گرفتن. انگار تولید شده که آدم بوی عرق بگیره .من پیام دادم فحششون دادم امیدوارم بدستشون رسیده باشه. دیگه هرگز به تبلیغای اینجوری اعتماد نمیکنم. یبارم چتدسال پیش از تبلیغ قابلمه آگرین سرم کلاه رفت
تاثیرش ساعتیه😂ینی چند ساعت میمونه بعد دیگه اثری نداره مام خیلی بهتره
عه خودشون می گفتن تا حمام بعدی اثر داره😑😑
من گرفتم چندماه پیش. خیلی اثر داره البته روی بوی گند گرفتن. انگار تولید شده که آدم بوی عرق بگیره .م ...
جدیییی؟
منم هیچ وقت نمی تونم به تبلیغا اعتماد کنم ولی یکی دو نفر گفتن راضی بودن یکم وسوسه شدم