2777
2789

سلام خانوما 

دوستم ازمن خواسته بیام از شما کمک بگیرم 

لطفا پیامشو بخونید و کمکش کنید :

6 ماه بود با یه پسری دوست شده بودم. پسره خیلییییی دوستم داشت . جوری که هررررروز میومد دنبالم و از صبح تا شب باهم بودیم . طوری که اسم من و یه قلب گذاشته بود توی بیوش. تاا اینکه دوماه پیش تولد پسره براش یه دستبند گرفتم . وقتی دستبندو بهش هدیه دادم بهم گفت که من جلوی مادرم نمیتونم زیاد باهات در ارتباط باشم و گوشی بگیرم دستم چون بهم شک میکنه بعد اذیتت میکنه . خلاصه یکی دوماه اینجوری گذشت و این اقا تقریبا محو شده بود پیامامو 4 تا درمیون جواب میداد ولی خب وقتایی که جواب میداد قربونصدقشو داشت وقتایی هم که میرفتیم بیرون همچنان دست و دلباز بود و ابراز علاقه میکرد. زنگ میزدم اصلا جواب نمیداد . یبار بهش گفتم بیا بریم بیرون که بهم گفت دارم با خانوادم میرم مسافرت الان و نمیشه . منم گفتم باشه

2 روز بعد با پیج فیک استوری دوستاشو چک کردم دیدم 4 تا پسر با 4 تا دخترن رفتن شمالو بهم دروغ گفت. منم همونموقع از استوری دوستش عکس گرفتم و براش فرستادم و هررررررچی از دهنم درومد بهش گفتم که : تو یه اشغالی و من با 100م واست اومدم تو رابطه .داشتم بخاطرت دنیارو میزدم کنار ولی گند زدی به همچی. بعدم بهش گفتم ازت متنفرم و هیچوقت دیگه نمیخوام ببینمت . 

بعد از 1 روز پیام منو دید و هیچی نگفت و رفت قلب توی بیوشو برداشت و منو از استوریاش هاید کرد. ولی خودش همش استوریای منو میبینه

منم خیلی دارم خودمو بیخیال و شاد نشون میدم و اصلا بهش پیام ندادم . 

ولی داغونم .

همش میخوام بسوزه 

اونی که تو رابطه ضرر کرد اون بود که منو از دست داد نه من .چون من از همه نظر موقعیت اجتماعیم و ظاهریمو تربیتم. (من هم پزشکم هم مدل هم تو خانواده ی فرهنگی بزرگ شدم -ینی میخوام بگم از نظر مالی و قیافه و شخصیتی فکر نمیکنم دورو بر اون ازم بالاتر باشه چون ادمای دورشو دیدم)  از ادمای دورو بر اون بالاتره ولی اون فقط پول داشت. پس چرا انقد دارم گریه میکنم؟؟؟؟

از طرفی هم دارم خودمو سرزنش میکنم میگم نکنه من تهاجمی رفتار کردم و زود قضاوت کردم و نباید اونجوری فحش میدادم . اخه شوکه شده بودم نتونستم جلو خودمو بگیرم . ولی در هر صورت دروغ گفت با خانواده نبود.

بنظرتون بش پیام بدم بابت فحشام عذرخواهی کنم؟؟ یا اون دیر یا زود بخاطر عذرخواهی بابت دروغش پیام میده؟؟؟

میخوام غلط کردنشو ببینم 

(من دارم به جای دوستم برای شما تایپ میکنم و اون نظر و کمک خواسته)

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم نمیخاتت بیشتر از اینم خودت و خورد نکن. اگه بودنت براش مهم بود اولا دروغ نمیگفت دوما همون موقع میومد دنبالت تا بدستت بیاره. ضمن اینکه اون کسی دیگه توی زندگیشه و به خوب و آنتیک بودن شما فکرم نمیکنه

هرجا چراغی روشنه از ترس تنها بودنه... ای ترس تنهایی من ، اینجا چراغی روشنه 😔🌹

عزیزدلم هیچوقت خودتو کوچیک نکن . اون حقش بوده و کلا قضیه مادر رو دروغ گفته که بتونه راحت تر باشه با دخترا و بهتر وقت بگذرونه و مزاحم نداشته باشه. بنظرم بیخیال باشه من دیدم آدمایی که ۸ سال باهم بودن اما جدا شدن و دختره اوایل داشت دیوونه میشد اما خداشو شکر کرد که تموم شد شماهم ماشالا عاقل و بالغ هستی مطمئنا زود فراموش میشه برات ۶ ماه نمیگم کمه اما خب تا طولانی نشده بیشتر با این آدم سمی بهتره ادامه نده به هیچ وجه .

ی کلام دوسش نداره دوستت رو

اتل متل یه مورچه قدم میزد تو کوچه اومد یه کفش ولگرد پای اونو لگد کرد مورچه یه پاش شکسته راه نمیره نشسته بابرگی پاشو بسته نمیتونه کارکنه دونه هارو بار کنه تو لونه انبار کنه حتما داری با ریتم میخونی؟؟؟!!! از سنت خجالت بکش 😂😂    😂 ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ ️.                                                        خدایا اگه من گناهی میکنم ازم ناراحت نشو ، حتما حکمتی توشه🥲😂️ 

عزیزم ازت خاهش میکنم فقط چنروز تحمل کن

خاهرانه میگم پیام نده

پیام نده

شما انسان درستی هستی این عصبانیت و خشم هم از دوست داشتنت هست

اما ایشون ادم زندگی شما نیست

بخدا چنروز تحمل کن از سرت میفته کم کم و بعد حقایق رو بهتر میبینی

حداقلش اینه ک ایشون باید از شما عذرخاهی کنن

بعد اسم وقلبم از بیو برداشته علنا میگه مهم نیستی

عزیزم بخرفم گوش کن

ارزشت رو با عذرخاهی نابجا زیر سوال نبر

بلاکش کن

اگه شما رو بخاد هر جور شده راهی پیدا میکنه

کاربری سال نودوهفتم ب چوخ رفت😊روحش شاد.. سرشارم از مشکل.. اینقد مشکلات وحشتناکی دارم ک خودمم میترسم بهشون فکر کنم. دوس داشتی برام دعا کن🙏🏻🌺

خب حرف ها و كامنت ها منطقي بود

من كاملش ميكنم

اينكه حس ميكني از اون برتر بودي خيلي قابل قبول تيست

يه ادم مخصوصا وقتي دانشجوي پزشكي باشه انقدر وقتش رو با كسي نميگذرونه

تو خيلي ساده و به دست اوردني و راحت بودي

و اين اشتباهت تو رابطه بود

شما نبايد برنامه ي زندگيت همش يه پسر و تفريح با اون باشه

بايد برا خودت هم زندگي كني 

اينكه تمام تايم با هم بيرون بودين نشون از اين ميده كه زيادي روش حساب كردي و تو رابطه ي دوستي اين اصلا خوب نيست

عزیزدلم هیچوقت خودتو کوچیک نکن . اون حقش بوده و کلا قضیه مادر رو دروغ گفته که بتونه راحت تر باشه با ...

دقیقا

دوست من سر ی رابطه ی فوق عاشقانه بعد از شش هفتسال جدا شدا شد

اونروز هیچوقت یادم نمیره سرکار بودم

دوستم دیوونه شده بود اومد انداخت خودشو تو بغلم با صدای بلند گریه کرد گریه کرد. 

منم مرخصی گرفتم اونروز چندین ساعت کنارش موندم اجازه دادم حرف بزنه حرف زد تمام خاطراتش تمام کاراش همه و همه رو گفت.. بعد من حرف زدم باهاش.. 

پسره بعد از اینهمه سال ک دوستم همجوره کنارش بود تازه یادش افتاده بود مامانش نمیزاره از ی شهر دیگه عروس بگیره. 

محل کار پسر شهر مابود

بعد از دو سه هفته دوستم ب زندگی عادی برگشت 

جوریکه پسر تا بهش پیام داد موس موس کنه 

سریع بلاکش کرد 

کاربری سال نودوهفتم ب چوخ رفت😊روحش شاد.. سرشارم از مشکل.. اینقد مشکلات وحشتناکی دارم ک خودمم میترسم بهشون فکر کنم. دوس داشتی برام دعا کن🙏🏻🌺
دقیقا دوست من سر ی رابطه ی فوق عاشقانه بعد از شش هفتسال جدا شدا شد اونروز هیچوقت یادم نمیره سرکار ...

الهی بگردم..

واقعا حرف همه پسرا همینه تازه یادشون میوفته که آره ملاک من این نیست و فلان و...