سلام خانوما
دوستم ازمن خواسته بیام از شما کمک بگیرم
لطفا پیامشو بخونید و کمکش کنید :
6 ماه بود با یه پسری دوست شده بودم. پسره خیلییییی دوستم داشت . جوری که هررررروز میومد دنبالم و از صبح تا شب باهم بودیم . طوری که اسم من و یه قلب گذاشته بود توی بیوش. تاا اینکه دوماه پیش تولد پسره براش یه دستبند گرفتم . وقتی دستبندو بهش هدیه دادم بهم گفت که من جلوی مادرم نمیتونم زیاد باهات در ارتباط باشم و گوشی بگیرم دستم چون بهم شک میکنه بعد اذیتت میکنه . خلاصه یکی دوماه اینجوری گذشت و این اقا تقریبا محو شده بود پیامامو 4 تا درمیون جواب میداد ولی خب وقتایی که جواب میداد قربونصدقشو داشت وقتایی هم که میرفتیم بیرون همچنان دست و دلباز بود و ابراز علاقه میکرد. زنگ میزدم اصلا جواب نمیداد . یبار بهش گفتم بیا بریم بیرون که بهم گفت دارم با خانوادم میرم مسافرت الان و نمیشه . منم گفتم باشه
2 روز بعد با پیج فیک استوری دوستاشو چک کردم دیدم 4 تا پسر با 4 تا دخترن رفتن شمالو بهم دروغ گفت. منم همونموقع از استوری دوستش عکس گرفتم و براش فرستادم و هررررررچی از دهنم درومد بهش گفتم که : تو یه اشغالی و من با 100م واست اومدم تو رابطه .داشتم بخاطرت دنیارو میزدم کنار ولی گند زدی به همچی. بعدم بهش گفتم ازت متنفرم و هیچوقت دیگه نمیخوام ببینمت .
بعد از 1 روز پیام منو دید و هیچی نگفت و رفت قلب توی بیوشو برداشت و منو از استوریاش هاید کرد. ولی خودش همش استوریای منو میبینه
منم خیلی دارم خودمو بیخیال و شاد نشون میدم و اصلا بهش پیام ندادم .
ولی داغونم .
همش میخوام بسوزه
اونی که تو رابطه ضرر کرد اون بود که منو از دست داد نه من .چون من از همه نظر موقعیت اجتماعیم و ظاهریمو تربیتم. (من هم پزشکم هم مدل هم تو خانواده ی فرهنگی بزرگ شدم -ینی میخوام بگم از نظر مالی و قیافه و شخصیتی فکر نمیکنم دورو بر اون ازم بالاتر باشه چون ادمای دورشو دیدم) از ادمای دورو بر اون بالاتره ولی اون فقط پول داشت. پس چرا انقد دارم گریه میکنم؟؟؟؟
از طرفی هم دارم خودمو سرزنش میکنم میگم نکنه من تهاجمی رفتار کردم و زود قضاوت کردم و نباید اونجوری فحش میدادم . اخه شوکه شده بودم نتونستم جلو خودمو بگیرم . ولی در هر صورت دروغ گفت با خانواده نبود.
بنظرتون بش پیام بدم بابت فحشام عذرخواهی کنم؟؟ یا اون دیر یا زود بخاطر عذرخواهی بابت دروغش پیام میده؟؟؟
میخوام غلط کردنشو ببینم
(من دارم به جای دوستم برای شما تایپ میکنم و اون نظر و کمک خواسته)