2777
2789
عنوان

زنگ زدم بابام بیاد ببرتم دیگه برنمیگردم تو این زندگی...

| مشاهده متن کامل بحث + 1735 بازدید | 52 پست

همون فامیل الان کجان ببینن چطور زندگی میکنی؟؟؟منم زندگیم مثله خودته اما با این تفاوت که پدر و مادرم مردن .داداشامم که مفقودالاثر .دوتا خواهر دارم که اونا وضعشون خوب اما بچهاشون مطلقه هستن .بنابراین مجبوریم موندم سر زندگی و به چشم عابربانک به شوهرم نگاه میکنم نیازامو برآورده کنه بره هر گوهی خورد با هرکی بخوره 

چیشده عزیزم نکن این کارو آدم وقتی بچه دار میشه در قبالش مسئوله خدایی نکرده یه کاری دست خودت بدی دختر ...

واقعا انگار تو هوا معلقم نمیدونم چ کاری درسته چی غلط 

از اون ور ع

فکر پدرمادرم ک طلاق بگیدم قراره چیابشنون از اینور خودم ک دیگ نمیکشم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمیکنم ولی نمیتونم با اینم زندگی کنم واقعا عذابه برام یکساله من افسردگی دارم از بعد زایمانم روز نی ...

الهی عزیزم خیلی ناراحت شدم 😔

میدونم چی میگی آدم وقتی گریه میکنه انتظار داره همسرش بیاد باهاش صحبت کنه اینکه اینجوری بی تفاوته خیلی بده از اولم همینجوری بودن؟

نمیدونم چرا اینقدر نسبت به طلاق مقاومت میکتید

فکر کن مرده گریه کن جیغ و داد کن چهل روز سیاه بپوش ولی خدا نکرده دوراز جون این اتفاق واقعا هم ممکنه بیفته اون موقع ببین چیکار میکنی الان همون کارو بکن

لعنت ب فامیل اگ حرف اونا نبود تا الان صدبار جداشده بودم

نمیدونم واقعا زندگیت تا چه حد بهم ریخته است.طلاق واسه وقتیه که دیگه راهی نداری.اگه واقعا به اون حد رسیدی به فامیل فکر نکن.قرار نیست همیشه جوون بمونی و دوباره متولد شی پس درست زندگی کن به حرف دیگرانم فکر نکن.

همون فامیل الان کجان ببینن چطور زندگی میکنی؟؟؟منم زندگیم مثله خودته اما با این تفاوت که پدر و مادرم ...

بدبدختی اینجاس عابر بانکم نیس

با زور و بدبختی باید پول بگیرم

الهی عزیزم خیلی ناراحت شدم 😔 میدونم چی میگی آدم وقتی گریه میکنه انتظار داره همسرش بیاد باهاش صحبت ...

اره از اول ک اصلا از من خوشش نمیومد 

۱۳ سال فاصله سنی داریم ولی انگار ۱۰ سالشه از بس بی منطقه

واقعا انگار تو هوا معلقم نمیدونم چ کاری درسته چی غلط  از اون ور ع فکر پدرمادرم ک طلاق بگیدم ق ...

عزیزم به فکر حرف مردم نباش مردم همیشه دنبال اظهار نظرن البته هرجور خودت صلاح میدونی ولی میگم اگه میخوای زندگیتو ادامه بدی بخاطر حرف مردم اینکارو نکن بخاطر دخترت اینکارو کن 

نمیدونم واقعا زندگیت تا چه حد بهم ریخته است.طلاق واسه وقتیه که دیگه راهی نداری.اگه واقعا به اون حد ر ...

همیشه از من ناراضیه با اینک واقعا کم نمیزارم تو زندگی

همیشه دنبال اینه اگ من درد و دل کنم پیشش ی وقت نکنه اون ببازه توو بحث

برنامه هایی ک واسه زندگی میگیره رو با بقیه مشورت میکنه

تو دعوا وحشتناک توهین میکنه

اصلا ب فکر حال و رحیاتم نیست

اره از اول ک اصلا از من خوشش نمیومد  ۱۳ سال فاصله سنی داریم ولی انگار ۱۰ سالشه از بس بی منطقه

عجبا یعنی چی خب اگه خوشش نمیومد چرا ازدواج کرد چرا بچه دار شد شما که بازیچه نیستی تو اطرافیان اینجوری زیاد دیدم که رفتاراشون مثل بچه هاس 

به حرف مردم کاری نداشته باش . تصمیم درستو بگیر و اجرا کن . طلاق آخرین راهه فقط  گفتی کسیو دوست ...

ن ندارن 

ولی تو نانزدی بودن باهم چنبار مچشو گرفتم خانوادش میگفتن تو مقصری ک حواست بهش نیس اونم یاد عشقش میوفته

ببین خیلیا اینجا میگن بخاطر حرف مردم میترسیم طلاق بگیریم پس همه جا اینجور ادمها هستن فقط فامیلای شما نیستن. به این مورد اصلا فکر نکن که فامیل چی میگن همینجوریشم کلی حرف پشت سر ادم میزنن ولشون کن. ولی خودت ببین میتونی جدا شی یا نه . فقط خودتو بیین اگه میتونی جدا شی جدا شو اگه نه حتما مشاوره برو . بازم میگم همه جای دنیا اینجور ادمها وجود دارن چه  خوب باشی چه بد پشت سر ادم حرف میزنن پس این گزینه رو بیخیال شو 

عجبا یعنی چی خب اگه خوشش نمیومد چرا ازدواج کرد چرا بچه دار شد شما که بازیچه نیستی تو اطرافیان اینجور ...

چ میدونم 

جلوش بمیرم عین خیالش نیس

دخترم یکسالشه دوهفته مریض بود دکتر نمیبردش 

اماعین جت میرفت ب کار خونوادش میرسید