2777
2789
عنوان

زنگ زدم بابام بیاد ببرتم دیگه برنمیگردم تو این زندگی...

| مشاهده متن کامل بحث + 1735 بازدید | 52 پست
ن ندارن  ولی تو نانزدی بودن باهم چنبار مچشو گرفتم خانوادش میگفتن تو مقصری ک حواست بهش نیس اونم ...

گذشته رو بیخیال شو الان که با هم نیستن . مشکل اصلیت چیه الان .؟ بچه ت چیه و چند سالشه ؟ 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ببین واسه ماهم خیلی بده دختر طلاق بگیره میگن با لباس سفید میری با کفن برمیگردی ولی یکی از فامیلام جداشد الانم داره ازدواج میکنه با ی ادم مولتی میلیارد از خودش کوچیکتر وادم سرشناس 

ببین خیلیا اینجا میگن بخاطر حرف مردم میترسیم طلاق بگیریم پس همه جا اینجور ادمها هستن فقط فامیلای شما ...

مشاوره هم نمیتونم برم

تو شهر غریبم 

اصلا دخترم یکساعت نگه نمیداره 

من هنش تو  خونه ام سال تا سال بیرون نمیرم از این زندون

چ میدونم  جلوش بمیرم عین خیالش نیس دخترم یکسالشه دوهفته مریض بود دکتر نمیبردش  اماعین ج ...

خدانکنه پس کلا نسبت به شما و بچه بی تفاوت یعنی چی آدم وقتی تشکیل خانواده میده اولویت اولش میشه خانوادش بعد پدر مادر و خواهر برادر 

گذشته رو بیخیال شو الان که با هم نیستن . مشکل اصلیت چیه الان .؟ بچه ت چیه و چند سالشه ؟ 

نه نیستن

بچم دختره یکسالشه

مشکل ک زیاده بی توجه به من الویت اصلیش خانوادشه

اصلا منو زن خونش نمیدونه مسورت نمیکنه باهام 

تو خونه ک هس همش سرش تو فوتبال و تلگرام و تلفنی حرف زدن با خانوادشه

دوستم نداره از همه مهمتر

۶ ماه خاهرش اینجا بود باهام خوب رفتار نمیکرد بلافاصله بعد زایمانم اومد خونممون موند تیکه و کنایه و اذیت و شوهرمم از همه بدتر میگفت باید ب خاهرم برسی شده بچه رو ببندی کولت غذاش بای حاضر باشه

از در ک میومد مستقیم میرفت پیش خاهرش اصلا منو نمیدید منم افسرده شدم ب شدت ب خواهرش گفتم انقد تیکه ننداز خودتو جمع کن

شوهرم گف هروقت خاهرم از این خونه ب ه توروهم میزارم خونه بابات

روز عید منوبرد اونجا گفتدخترتونو تربیت کنید

من ک مهم نیس برام  پدر مادرم اذیت میشن

پدر مادرم مهم نباشن تو این مورد برات چونکه تو یبار زندگی میکنی اولویتت خودت باش پدر مادرت وقتی باید اذیت بشن که بچه شون داره با عذاب زندگی میکنه