2777
2789
عنوان

خدای مهربونم شکر

55 بازدید | 2 پست

خدایاشکرت بخاطر طلوع امروز

خدایا شکرت بخاطر اینکه به من نعمت به یاد تو بودن را بخشیدی

خدایا شکرت بخاطر لبخند همسر صبور و مهربونم

خدای مهربونم شکرت برای وجود بچه هام و سلامتی شون

خدای بزرگ من شکرت بخاطر وجود پدر و مادرم وجود خواهر دلسوزم و برادر خوبم بخاطر وجود همسرانشون بخاطر وجود ی دونه خواهرزاده‌ام بخاطر وجود دوستانم که همیشه بهترین آدمها رو سر راهم قرار میدی

خدایاشکرت بخاطر نعمتهای بیکران و بی منت که هر روز وارد زندگی مون وارد سفره هامون میکنی از جایی بهمون روزی میدی که حتی فکرش رو هم نمیکنیم

خدایا شکرت به خاطر اینکه تو اوج ناامیدی

از زمین و آدماش تنها امیدم تویی 

یگانه آفریدگار من،تو را سپاس می‌گویم که مرا از تمام وابستگی‌ها می‌رهانی

و ترس از دست دادن را از من دور کردی و

چنان روحم را بزرگ کردی که دلبسته باشم نه وابسته

تو را شکر که هر لحظه مرا به مسیر درست هدایت می‌کنی.

تو را شکر خدای بخشنده م که ایمان و باورم را روز به روز قوی‌تر می‌کنی

خدای قشنگم شکرت بخاطر این همه ثروت که دوربرم هست و سهم زیادش رو به من دادی و میدی

خدای مهربانم چقدر خوب است که تو را دارم

هر زمان که بخواهم در هر مکان که اراده کنم

تو هستی جایی در حوالی من انگار گاهی هم نزدیکتر در مرکزی‌ترین نقطه وجودم آرام می‌شوم

خدایا شکرت که هستی

ای بخشنده نعمت‌ها و ای مهربان‌ترین مهربانان، از تو شکرگزارم که بهشتی نزدیک، زیبا و بزرگ داری. و شکرگزارم که دوزخی کوچک و بعید ساخته‌ای. و شکرگزارم که همواره در پی دلیلی هستی که ما را گاهی به بهانه یک دعا ببخشی و بهشت را نصیبمان سازی

خدایــا شکرت با تو که باشیــــم

تمام دور‌ها نزدیکند و ناممکن‌ها ممکــن

مخلصانه سر بر درگاه تو فرود آورده؛ و سپاس می‌گویمت بی وقفه

سپاس تو را‌ ای پروردگارا!

برای همه‌ی چیز‌های کوچکی که به ناگه رخ می‌دهند، تا روز‌های ملال انگیز را دور کنند، روز‌هایی که بسیار شوم جلوه می‌کنند.

پرودگارا! شکر می‌گویم تو را به خاطر اندیشه زیبایی که نثارم کردی، در آن روزی که بسیار ناامید بودم تا راه جاده افسردگی را ببندم.

گاهی وقت‌ها تشکر کردن از خدا

فقـط گفتن کلمه‌ی

خدایا شکرت نیست

گاهی وقت‌ها برای تشکر از خدا

باید کاری کرد …

دلی را شاد کرد …

گلی را هدیه داد …

دستی را گرفت …

و بخششی را تقدیم کرد!

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.