2777
2789
عنوان

چیکار کنم چاق شم☹️

633 بازدید | 80 پست

دوستان اگه تجربه ای برای اضافه وزن ک واقعا جواب گرفتین دارین بگین خیلی لاغرم باید لااقل 15 کیلو اضاف کنم اشتهامم خوبه آزمایشم دادم مشکلی ندارم لاغری ارثی هم نداریم قبلا هم خوب بودم ولی یه مدت خیلی اذیت بودم وزنم کلی پایین اومد چیکار کنم سریعتر دوباره وزنم بره بالا 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

افزایش کالری باید سعی کن میان وعده های بیشتری جایگزین کنی و کالری بیشتری دریافت کنی 

مثلا نهارت رو با به کاسه ماست یک قاشق کره مقداری سبزی خوردن بخور بعد نهار سه عدد خرما با گردو این ها همه باعث افزایش کالری میشه 

زیاد بخور  غذا های کالری دار بخور  اول ورزش کن حداقل ۲۰ دقیقه  بعدش  هرچی کالری داره بخور 

پوره سیب زمینی و فرنی  عالیه   مهم تر از همه اینکه با اشتها و اعصاب راحت غذا بخوری نه استرس اینکه بخورم چاق شم

یه دختره میاد باشگاهمون خیلی بد لاغر بود 

الان انقد هیکلش خوب شده

به نظرم برو باشگاه تا میای بیرون برو بستنی و تنقلات بخور 

خیلی تاثیر داره 

اون میگفت منو نون خیلی چاق کرد

ازمیان دردها،آنهایی که گفته نشدند مارا پیر کردند💔https://eitaa.com/hanacandlelight