نه خب بعضیا میرن عمل زیبایی اون قسمت هم انجام میدن اسمش نمیدونم چیه.پس اونم حرامه...درکل اگه چیزی حر ...
این که الان همه جا لیزر هست درسته منتها من نظر مراجع رو صبح خوندم همه گفتن نقاط ممنوعه حرامه .دیگه باز تحقیق کردم تو قرآنم نهی شده جز همسر کسی اون نقاط رو ببینه .دیگه نرفتم خودم.هرکس دوست داره میتونه بره .
اره من کندلا وقت گرفتم جلسه ای ۶۵۰بعد ینفر گفت بابا اینا فیکه زرو دایود بگیر بعد رفتم تیتیانیوم ایس وقت گرفتم هنوزم نرفتم🥹
تاپیک افغان زدم یه ماه تعلیق بودم به خاطرش🥹🥹🥹من نمیگم افغان ها همشون بدن بخدا من آدم خوبم دیدم اما تهدید برای نژاد اریاییی و برای مذهب شیعه هستن اون هام انساننن ولی مهمان جند روز اول حبیب خداست بعدش ذلیل بنده خداس
درس را برای فهمیدن دوست داشتم اما وقتی میدیدم میان این مدرسهها، فهمیدن که نه، حفظ کردن مهم است، درس هم محبوبیتش را از دست داد و بزرگترین مقصرش همان معلمها و نظام آموزشی ای بودند که آمدند و در گوشمان نوار پرکردند. نمی گفتند شعرهای نظامی را بخوانید و با لیلی و مجنون زیبایی عشق را بفهمید، میگفتند قافیه وردیف را پیدا کنید!به ما یاد ندادند آرایهی عشق خسرو و شیرین راببینیم، فقط گفتند زیر آرایهها خط بکشید!کتاب درسی به من یاد میداد انتگرال را، اما هیچوقت به من لا بهلای آن هزاران صفحه درس،درس دوست داشتن و زندگی نداد، میان حجم عظیمآن کتابها نگفتند برای آرزوهایتان بجنگید...نگفتند چگونه با مشکلات روز مرهمان دست وپنجه نرم کنیم و زخمی نشویم…
ولی خدایی خیلی تاثیر داره منم سفید پوستم ولی بخاطر شیو تیره شده بود ولی با لیزر داره برمیگرده حالت اولش زیر بغلم که سفید بود از وقتی موها رفته کلا صاف صاف شده مث زیر بغل بچه پیشنهاد میکنم برو
این که الان همه جا لیزر هست درسته منتها من نظر مراجع رو صبح خوندم همه گفتن نقاط ممنوعه حرامه .دیگه ب ...
اره منم اصلا فرشته ها وایسادم سه خطا کنم حالمو بگیرن حالا طرف گناه کبیره میکنه تازه بهش میسازه
تاپیک افغان زدم یه ماه تعلیق بودم به خاطرش🥹🥹🥹من نمیگم افغان ها همشون بدن بخدا من آدم خوبم دیدم اما تهدید برای نژاد اریاییی و برای مذهب شیعه هستن اون هام انساننن ولی مهمان جند روز اول حبیب خداست بعدش ذلیل بنده خداس
تازه اگه بتووونیم بریم . من که عمرا بتونم برم . چون خجالت میکشم
درس را برای فهمیدن دوست داشتم اما وقتی میدیدم میان این مدرسهها، فهمیدن که نه، حفظ کردن مهم است، درس هم محبوبیتش را از دست داد و بزرگترین مقصرش همان معلمها و نظام آموزشی ای بودند که آمدند و در گوشمان نوار پرکردند. نمی گفتند شعرهای نظامی را بخوانید و با لیلی و مجنون زیبایی عشق را بفهمید، میگفتند قافیه وردیف را پیدا کنید!به ما یاد ندادند آرایهی عشق خسرو و شیرین راببینیم، فقط گفتند زیر آرایهها خط بکشید!کتاب درسی به من یاد میداد انتگرال را، اما هیچوقت به من لا بهلای آن هزاران صفحه درس،درس دوست داشتن و زندگی نداد، میان حجم عظیمآن کتابها نگفتند برای آرزوهایتان بجنگید...نگفتند چگونه با مشکلات روز مرهمان دست وپنجه نرم کنیم و زخمی نشویم…