2777
2789
عنوان

ظرفشویی چی بگیرم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 220 بازدید | 47 پست
سفید ، خودم سیلور دوس داشتم اما مامانم داره هی جای لک روش می مونه نزاشت بگیرم😬

منم‌ یخچال همسرم گرفته سفید .دیگه ماشین مجبورم سفید بردارم.من سفید خیلی دوست دارم‌ولی از اینکه بعد چندسال تغییر رنگ بده ناراحتم و دو دل

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم‌در حال خرید جهیزیه ام.اشپرخونم کوچیک جا نداره دیگه نمیگیرم

منم جزو اولویت هام نبود چون الان اصلا نیازم نیس، اما هرچی فکر میکنم در آینده وقتی تعداد زیاد بشه واقعا عصای دست آدم میشه،  الان بگیرم بهتره ۵ سال دیگه قیمت ها فضایی میشه😑

منم‌ یخچال همسرم گرفته سفید .دیگه ماشین مجبورم سفید بردارم.من سفید خیلی دوست دارم‌ولی از اینکه بعد چ ...

حدود ۲۰ساله یخچالم سفیده تغییر رنگ نداده

ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ

الان بین ۲۹ تا ۴۴ تومنه، دوو هم از ۲۸ به بالا 

اوه چه خبر من گرفتم ۴تومن

ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ

حدود ۲۰ساله یخچالم سفیده تغییر رنگ نداده

جدیییی؟یخچالتون مارکش چیه؟برای من ایرانی الکترواستیل.ولی لباسشویی ال جی برمیدارم.اگه تغییر رنگ نده سفید بیشتر دوست دارم.الان اکثرا سیلور میگبرن من دوست دارم تنوع بدم

منم‌ یخچال همسرم گرفته سفید .دیگه ماشین مجبورم سفید بردارم.من سفید خیلی دوست دارم‌ولی از اینکه بعد چ ...

اره منم خیلی نگرانم در آینده زرد بشه، مادرم سیلور داره جای لک می مونه بعضی جاهاش هم به مرور آب بهش خورده زنگ زده، مادرشوهرم سفید داره یخچالش تمیز مونده اما خب گاز و لباسشویی ش زرد شده😑😑

منم جزو اولویت هام نبود چون الان اصلا نیازم نیس، اما هرچی فکر میکنم در آینده وقتی تعداد زیاد بشه واق ...

اگه جا داره اشپزخونت بگیر .من باید بزارم انبار اخه واقعا جا ندارم.ترجیحم اینکه پولش طلا بگیرم😀

جدیییی؟یخچالتون مارکش چیه؟برای من ایرانی الکترواستیل.ولی لباسشویی ال جی برمیدارم.اگه تغییر رنگ نده س ...

سامسونگ برای ۲۰سال قبله 

اون موقع گرفتم ۸۰۰😀