2777
2789

دوستان من باکسی چند ماهه در ارتباطم قرار بود بعد محرم بیاد خواستگاری بعد ۵ شب پیش گفت به مامانم گفت جریان رو حالا نمیدونم راست گفت که گفته یانه بعد گفت داداشم بیاد میاییم خواستگاری بعد داداششم پری روز اومده هیچی نگفت دیگه بعد برای من خواستگار اومده بود چند روز پیش بعد دیشب بهم گفت چیشد خواستگارت گفتم امروز مامانش دوباره اومده ردش کردم گفتم نه بعد گفت مرسی عشقم دیگه هیچی نگفت بنظرتون چه کنم اخه من خودمم موندم 

اینا برای چند روز پیش باز دیشب بهم گفت داداشم میخواد بره دیگه بار دارع گفت اگه به حرفم گوش بده نره به مادرت زنگ بزنیم بیاییم خواستگاری بعد من گفتم اگه کارش واجبه بزار بره بعد گفت کار ماهم واجبه بعد گفت اگه به حرفم گوش نده باز باید وایستیم تا سری دیگه بیاد 

بنظرتون راست میگه 

میگفت قبل تو میخواستم برم خواستگار دختر همسایمون میخواستم به ابجیم بگم 

الان که به من رسیده میگه داداشمم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

کاملا دروغ میگه سرکاری 

بعدم هر وقت کسی خواستگاریت آمد خوب بسنج الکی خودتو الاف نکن مگه دختر موقعیت انتخاب داره باید وایسه ببینه کی چی خودش وای پاش وایمیسه 

پسر اگه بخواد اصلا طاقت نمیاره همون مامانش تنها رو میفرسته 

کاملا دروغ میگه سرکاری  بعدم هر وقت کسی خواستگاریت آمد خوب بسنج الکی خودتو الاف نکن مگه دختر م ...

یعنی میتونه انقدر نامرد باشه که به من بگه میخوامت خواستگارتو رد کن بعد دیگه نیاد خواستگاری 

نه

بگو خانوادم تحت فشار گذاشتنم ک چرا خواستگارتو رد کردی

اگه همینطوری پیش بره باید جریانو ب مامانم بگم و قطعا اونم ازم یه تایم مشخص میخواد

ازش بپرس چی باید ب مامانم بگم؟

بهونه میاره ، قصد ازدواج نداره ، می بینی اون یکی پسر واقعا قصدش ازدواج بود خواستگار فرستاد آیندتو بخ ...

یعنی میتونه انقدر نامرد باشه که به من بگه میخوامت خواستگارتو رد کن بعد دیگه نیاد خواستگاری 

آره از این پسرا تا دلت بخواد هست

به کوتاهی آن لحظه شادی که گذشت...غصه هم میگذرد...