2777
2789

NFPVHY

اگه زدینش بعد درخواست دوستی بدین اسم خودتون و مادرتون با نیتتون و بفرستین برام بعد بگین قهوه میخوایین یا تا.روت

تا.روت کاملا جامع میباشــد که از تمامی مسائل کــاری ،شغلی،مهاجرت،تحصیلات،عشقی، احســاســی و ازدواجــی شما می باشد تا6مـاه آینـده رو بازگو میکـــند

قهوه یک فا.ل کامل  ارائه زمان و آینــده دور و نزدیـــک شما را پیش بینــی میکـنه

اینجا نشُد شاید در...جهانی دیگر :)

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چکار باید بکنیم ؟

با احتیاط کامنت بزاریم🌸دل نشکنیم ،وقتی نظری نداری یا نمیدونی مشکل استارتر چطور حل میشه براش دعا کن ؛اما بدون فکر و الکی کامنت نزار ، اگر دیدین منم جایی بد راهنمایی کردم لطفا مودبانه بگین ،ممنونم 
بلو واسه چیه

کارت بانکیه

فعال کردنش راحته فقط باید برنامشو نصب کنی زیر نظر بانک سامانه

مشخصات و وارد میکنی رنگ کاتم خودت انتخاب میکنی ارسالشم رایگانه

بعد اینکه فعال سازی و تغییر رمز و رمز دومو غیرفعال کردن و کلا هرکاری داشته باشی با برنامش میتونی انجام بدی نیازی به مراجعه به بانک نیست

من که نفهمیدم چیشد

بلوبانک عزیزم کد معرفمو بزنید باید ۸ نفر دیگه بزننش که بتونم رنگ مشکی درخواست بدم😂😂

فعال کردنش راحته فقط باید برنامشو نصب کنی زیر نظر بانک سامانه

مشخصات و وارد میکنی رنگ کارتم خودت انتخاب میکنی ارسالشم رایگانه

بعد اینکه فعال سازی و تغییر رمز و رمز دومو غیرفعال کردن و کلا هرکاری داشته باشی با برنامش میتونی انجام بدی نیازی به مراجعه به بانک نیست

چکار باید بکنیم ؟

فعال کردنش راحته فقط باید برنامشو نصب کنی زیر نظر بانک سامانه و رسمیه جای نگرانی نیست

مشخصات و وارد میکنی رنگ کاتم خودت انتخاب میکنی ارسالشم رایگانه

بعد اینکه فعال سازی و تغییر رمز و رمز دومو غیرفعال کردن و کلا هرکاری داشته باشی با برنامش میتونی انجام بدی نیازی به مراجعه به بانک نیست بعد اگه زدین بهم بگین برای جبران براتون ف.ال میگیرم