2777
2789
عنوان

خروج ژله ای واژن

12247 بازدید | 16 پست

دوستان یه سوال من امروز موقع دستشویی یه چیزی از بدنم خارج شد که شبیه ترشح عادی نبود کاملا شفاف بود ولی به هم چسبیده و بافت ژله ای  داشت ببخشید تقریبا مثل پاستیل سفت بود .تو نت هم سرچ کردم به چیزی نرسیدم کسی میتونه کمکم کنه

تو تنها آرزوی منی                                                           خدایا شکرت که بهم انگیزه دادی ، خدایا شکرت که قراره یه کار عالی داشته باشم ، خدایا شکرت که مارو بهم میرسونی 

عفونته

🇵🇸بچه های بیگناه معصوم نباید جنگ رو ببینن نباید ارزوی خواب راحت و خنده و بازی داشته باشن لطفا لطفا لطفا  دعا کنید براشون 😭                    اونجایی که شاعر میگه!چال گونه خال لب گیسو کمند ابرو کمان دقیقا منو توصیف کرده😊😂 کاربری نهم😐 شهریار اسمی هست که میخام روی پسرم بذارم😍تصمیم دارم اینبار سرم تو لاک خودم باشع😂 میخام از غذاهام و جاهای دیدنی شهرم و خوراکیام و تفریحاتم  تاپیک بزنم 😉 22سالمه و 7ساله متاهلم خداروشکر بابت بودن همسرم😍 دعا کنید ب زودی مامان شم 🥺

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پاستیل ژله ای بود

ممنون از کمکتون

تو تنها آرزوی منی                                                           خدایا شکرت که بهم انگیزه دادی ، خدایا شکرت که قراره یه کار عالی داشته باشم ، خدایا شکرت که مارو بهم میرسونی 

اگه سبز کمرنگ مایل به سفید بود

شما عفونت داری

بهتره بجای تاپیک زدن به پزشک زنان 

مراجعه کنی🌺

صبا جونم چرا کاربریت ترکیده ...‌😮‍💨😮‍💨 اکانت جدید ساختی حتما بیا نی نی سایت و بهم پیام بده منتظرم .... خیلی بابت تو و زهرا ناراحتم ، چون از جفتتون بی خبرم ....💔💔
عفونته

بله ولی رنگ عفونت معمولاً شفاف نیست واس همین یه مقدار ترسیدم

اگه همون یبار باشه و ادامه نداشته باشه عادیه 

تو بعصی دوره ها مثل روزای تخمک گذاری ترشحات ممکنه غلیظ تر و بیشتر بشن 

اما اگه مثلا دیدی یک هفته  اس ادامه داره هر روز و همزمان مشکلات دیگه هم پیدا کردی ممکنه عفونت باشه 

اگه سبز کمرنگ مایل به سفید بود شما عفونت داری بهتره بجای تاپیک زدن به پزشک زنان  مراجعه ک ...

توجه کنید گفتم شفاف بود کاملا .وگرنه مطمئن میبودم عفونته

طبیعیه بو هم داره؟ رگه قرمز توش نبود؟

نه بو نداشت رنگ هم نداشت یه تیکه کاملا شفاف 

اگه همون یبار باشه و ادامه نداشته باشه عادیه  تو بعصی دوره ها مثل روزای تخمک گذاری ترشحات ممکن ...

ممنونم 

عزیزم . چسز های شفاف و بی بو ک ازت خارج میشه و یکم سفت هست . برا تخمک گذاریته 

اولین بار بود واس همین نگران شدم ممنون که جواب دادی