2777
2789
عنوان

لطفا بچه مریض رو‌مهدکودک و‌مدرسه نفرستید

| مشاهده متن کامل بحث + 808 بازدید | 60 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من نزدیک ده ساله که درگیر هیرسوتیسم هستم بیست کیلو اضافه وزن دارم  من خودم زیست خوندم تقریبا با غدد اینا کامل آشناهستمو علایم ظاهری کوشینگ رو دارم ولی دیابت و فشار خون اینا ندارم 

عزیزم با دکتر صحبت کردم

مشکل حادی نداری شما نگران نباش ولی حتما پیگیری کن...

باید به پزشک مراجعه کنید داروی مهار کننده تستسترون بهتون میدن...

خطرناک نیست

همون آني سابقم كه از ٨٩ عضو بودم...

خود بزرگها هم همینطورن مریضن ماسک نمی‌زنن دیگه بچه که هیچ

کاربر۹۶،لطفا واسه حاجتم یه صلوات بفرست💋،،.من یه شیرازیم و بهش افتخار میکنم، اگه مخالف نظرمی ریپلای نکن،اینجا تبادل نظره نظرها متفاوت. وقتی از تاپیک عکس رفتم و شما لایکم میکنید دلم میخواد بغلتون کنم، من یک فمنیسم هستم و مخالف سر سخت زن ستیزها. 

عزیزم کاملا حق داری

ولی گوش درد ادامه ویروس قبل من هم بچه هام هفته پیش مریض بودن الان گوش درد گرفتن

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)