2777
2789
عنوان

ذخیره تخمدان ۱.۳۸ خوبه یا کم

1177 بازدید | 12 پست

سلام دوستان ذخیره تخمدانم قبلا یه عدد دیگه بود

در حدی که دکترا میگفتن اهدایی بگیر

یه دکتر دیگه رفتم الان بهم آزمایش جدید داد عددش اینه

به نظرتون امکان داره زیاد بشه توی چند ماه ذخیره؟؟؟؟

مژده بده به دلم که می آیی مسیحا نفس من...🌱خدایا من به تو امید دارم میدونم منو به آرزوم میرسونی و مادر میشم🙏🏻💚�

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ذخیره ک زیاد نمیشه میشه بگیر چیکار کردی زیاد شده اره الان ذخیرت رنج نرمال زیر ۱کمه 

هیچ کار بخدا

فقط پیاده روی رفتم همین

حتی رژیمم نگرفتم

ماه قبل هم رفتم دکتر گفت با توجه به آزمایشات خیلی پایینی بیا اهدایی بگیر

منم گریه کردم آزمایشا و همه چی رو پاره کردم

به شوهرم گفتم دیگه قید بچه رو بزن

الان دکتر دیگه رفتم آزمایش نوشت رفتم انجام دادم جوابشو گرفتم دیدم عددم اینه

مژده بده به دلم که می آیی مسیحا نفس من...🌱خدایا من به تو امید دارم میدونم منو به آرزوم میرسونی و مادر میشم🙏🏻💚�

ذخیره تخمدانی از رزی کهب ه دنیا میایم هستش و ثابته 

حالا یه سری کارها میگن برای کیفیت تخمک میشه انجام داد

ممکن خطای آزمایشگاهی باشه مثلا 

از روی سونوی وازینال دقیق تر مشخص میشه یا آزمایشگاه جای معتبر

محال است خداوند آرزویی در قلبت قرار دهد که برایش تدارک ندیده باشد
هیچ کار بخدا فقط پیاده روی رفتم همین حتی رژیمم نگرفتم ماه قبل هم رفتم دکتر گفت با توجه به آزمایشا ...

یعنی دارو نخوردی؟ فقط پیاده روی پس منم برم پیاده روی خداروشکر عزیزم برات معجزه شده زود برو تو کارش تخمک کشی انجام بده منم باید برم باز تو سیکل اما فعلا نمیتونم 

ذخیره تخمدانی از رزی کهب ه دنیا میایم هستش و ثابته  حالا یه سری کارها میگن برای کیفیت تخمک میش ...

سونوی واژینالم انجام داد دکتر گفت فولیکول داری حتی ممکنه همین ماه طبیعی حامله بشی

ولی شوهرت خیلی خیلی ضعیفه به خاطر همین ای وی اف باید بشی

یعنی دارو نخوردی؟ فقط پیاده روی پس منم برم پیاده روی خداروشکر عزیزم برات معجزه شده زود برو تو کارش ت ...

هیچ دارویی نخوردم فقط فولیک اسید

تازه کلی هم قلیون کشیدم با دوستام

و پیاده روی کم و بیش کردم

انشالله برای توام درست میشه

اره باید برم برای ذخیره این ماه که پریود بشم میرم توی سیکل

هیچ دارویی نخوردم فقط فولیک اسید تازه کلی هم قلیون کشیدم با دوستام و پیاده روی کم و بیش کردم انشا ...

اره منم قلیون میکشم و این بده 😥من باز شوهرم باید بره اورولوژیست برا همین طول میکشه منم مثل تو شوهرم ضعیف   انشالله ک برات جنینا با کیفیت تشکیل بشه 

اره منم قلیون میکشم و این بده 😥من باز شوهرم باید بره اورولوژیست برا همین طول میکشه منم مثل تو شوهرم ...

والا انگار بکشم واسه من بهتره خخخخ

بهش فک نکنیم درست میشه به زودی به امید خدا

اره انشالله ب زودی جفتمون مامان شیم 🙏

الهی آمین🙏🏻🙏🏻🙏🏻🌱🌱🌱💚💚💚