2777
2789
عنوان

خانمهایی که یه ساختمان هستن با مادرشوهر میشه بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 325 بازدید | 48 پست
سلام فقط محلش نده درروهم قفل کن گاهی بگو حمام بودم و بازنکن اخم کن که بفهمه اصلا اصلا خونه تکونی ...

وقتی میگم سرم درد میکنه ببخشید نمیتونم کمکتون کنم، میگه ینی در اون حد سرت درد میکنه نمیتونی کار کنی؟؟؟ یعنی اونقدر در داری که نتونی فلان کار رو انجام بدی؟؟ میگم اره در اون حد میگه باشه پس، عصر ک شوهرم میاد میگه مادرم میگه زنت بهم گفت پاشو برو ببینم من مگه کلفت تو هستم فلان کار رو برات انجام بدم😑 از دهن من حرف جور میکنه میگه اون چیزی ک اتفاق افتاده رو نمیگه

مناسفانه خیلی سخته منم از این مشکلات زیاد داشتم خیلی بحث پیش می اومد خیلی بین من و همسرم اختلاف ایج ...

ارع باید قفل هم بزاره الان سخت نگیره تا آخر عمر مگه ب همین روند ادامه بده

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آها من قمم کاش یه شهر بودیم یه جا ساختمون با هم اجاره میکردیم الان منم در ب در دنبال وامم یه سال نمی ...

من هنوز روز های خوشمه اینا منو دو روز راهی بیمارستان کردن از دستشون قرص خوردم تا به این روزها رسیدم دیگه فکرش رو بکن چی به چی بود 

وقتی میگم سرم درد میکنه ببخشید نمیتونم کمکتون کنم، میگه ینی در اون حد سرت درد میکنه نمیتونی کار کنی؟ ...

پول پسنداز کنید مثلا شوهرت ماهی ۲۰ در میاره ده تومن بزاره کنار ده تومن خرج کنه هر ماه همینقدر کنار بزارید ماهم الان همین کارو میکنیم تازه اول زندگیمونه ب بچه داری نرسیدیم تو اول باید خونت جدا میکردی بد بچه دار میشدی حالام ک بچه داری سعی کن پول پسنداز کنی یا بری یا ب شوهرت بگی باهاشون حرف بزنه قفل بزار بزار دعوا بشه نترس درم میزنن همش پشت سر هم نرو باز نکن یه روز بد بگو حموم بودم روز دیگ باز کن یه روز دیگ بگو هندسفری زدم کم کم یاد میگیره زیاد نیاد محل نده ساده نباش دختر 

از مجرد ها خواهش میکنم پابوستون هم میشم ولی خودتون رو بدبخت نکنین حتی خانواده همسرتون فرشته هم باشن یه ساختمان نرین کلا ازشون دور باشین وگرنه هر روز با اعصاب خرابی و شبهایی صبح کردن با گریه و نداشتن آرامش به سر می‌برین

اونقدررررر نذر و نیاز کردم که از اینجا برم ولی خدا صدامو نمیشنوه هیچی نداریم که بریم حتی واسه مستاجر ...

میدونم عزیزم فعلا خداتو شکر کن نگفته برید از این خونه پول پسنداز کن ما که بهمون یه ماه فرصت داده پول جم کنیم بااااید بریم فکن پول نداریم کجا برید رهن خونه ایقد بالا رفته آدم تخم نمیکنه بره خدا ایشالا ب همه جوونا کمک کنه یادت نره خونه تو نیست اونجا فکن سال دیگ باید بری پسنداز کن 

پول پسنداز کنید مثلا شوهرت ماهی ۲۰ در میاره ده تومن بزاره کنار ده تومن خرج کنه هر ماه همینقدر کنار ب ...

دختر آبروم رو میبره پیش مردم پیش فامیل حیثیت نمیزاره واسم وقتی میشینه تو جمع میگه خوشبحال فلانی که عروسش اینجوریه اونموقع همه نگاه ها میاد سمت من که مگه این چجوریه 

از مجرد ها خواهش میکنم پابوستون هم میشم ولی خودتون رو بدبخت نکنین حتی خانواده همسرتون فرشته هم باشن ...

اره منم پشیمونم میگم کاش روز اول میگفتم خونه جدا بگیره برام 

میدونم عزیزم فعلا خداتو شکر کن نگفته برید از این خونه پول پسنداز کن ما که بهمون یه ماه فرصت داده پول ...

درامدمون کلا ۹ تمن هست چجوری پس انداز کنیم اخه😔😔

هیچی تا وقتی اونجایی باید تحمل کنی 

منم یادمه بچم تازه بدنیا آمده بود صبح یدفعه درو وا میکرد میومد تو خونه مه پاشو شیرش بده بچه رو منم از شب تا صبح بیدار تازه خوابونده بودمش همش پایین بودن خیلی اذیت شدم توی همه چیزمم دخالت میکردن

همیشه همه گفتن بیشتر از سنش میفهمه اما هیچوقت هیشکی نگفت بیشتر از سنش سختی کشیده...    
اره منم پشیمونم میگم کاش روز اول میگفتم خونه جدا بگیره برام 

پام میشکست نمیومدم اینجا من نمیدونستم اینجوری میشه حال و روزم نمیدونستم خودمو پیر میکنم اینجا کاش به عمه‌ام گوش میدادم بهم هزار بار گفت نرو یک ساختمان خودتو بد بخت میکنی چون خودش هم یک ساختمانه ولی من گوش ندادم 😔😔

دختر آبروم رو میبره پیش مردم پیش فامیل حیثیت نمیزاره واسم وقتی میشینه تو جمع میگه خوشبحال فلانی که ع ...

بخدااا عین مادر شوهر من پشت سرم بد میگه میگه پسرم پشیمونه اینو گرفته در حالی ک شوهرم رفت باعاش دعوا کرد گفت چند جا رفتی اینو گفتی کجا پشیمونم خونوده شوهرم افریته هستن ابرو نزاشتن برام جلو خونودم گفت چرا اومدین خونش خب خونه دخترش اومده ب تو چه بخدا پیام دادم ب پدرشوهرم گفتم خجالت بکش یه روز خونودم از مشهد اومدن بجای مهمان نواز ی میگی برید خدااااا ب زمین گرم بشونتش هر روز نفرینش میکنم ایقد فپش دعوا شدههه تو خوبه رفت آمد میکنی زرنگ باش با سیاست رفتار کن یا وام جور کن